з 09:00 до 21:00
Гриль Tefal GC706D34 Silver
Гриль Tefal GC706D34 Silver
6 199
ГРИЛЬ TEFAL GC706D34 SILVER 0
ГРИЛЬ TEFAL GC706D34 SILVER 1
ГРИЛЬ TEFAL GC706D34 SILVER 2
ГРИЛЬ TEFAL GC706D34 SILVER 3
Гриль Tefal GC706D34 Silver 4

Гриль Tefal GC706D34 Silver

Код: 120823
В наявності
6 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця офіційна від виробника
Опис

Гриль для ідеального прожарювання

Гриль Tefal GC706D34 забезпечує ідеальний результат прожарювання щоразу, коли ви захочете насолодитися смаком улюблених страв. З електрогрилем від надійного виробника вийде соковите м'ясо ідеальної прожарки, починаючи від rare і закінчуючи well done. При цьому вам не потрібно докладати жодних додаткових зусиль. Простота інтерфейсу дозволяє не хвилюватися про контроль за процесом приготування. Використовуйте 6 автоматичних режимів з 5-ма ступенями прожарювання, а індикатор готовності сповістить про завершення процесу.

Легкість приготування

Контактний гриль Tefal GC706D34 виконаний у сріблясто-чорному кольорі, має лаконічний дизайн. Що б ви не готували, рибу, птицю чи м'ясо – результат буде завжди чудовим. Все, що потрібно – підібрати потрібну програму та активувати її одним натисканням. Гриль в автоматичному режимі здійснить термічну обробку продукту за алгоритмом вивіреним до дрібниць. Ви можете готувати й в ручному режимі, самостійно регулюючи налаштування. Кольорова індикація допомагає контролювати процес та температуру приготування.

Прожарювання, яке ви любите

Потужний електрогриль дозволяє будь-кому відчути себе у ролі професійного шеф-кухаря. Готуйте м'ясо різного ступеня прожарювання, докладаючи мінімальних зусиль. Ідеальний стейк завжди вийде завдяки ретельно опрацьованій функції. Виберіть потрібний ступінь прожарювання з 5 доступних (з кров'ю, слабка, середня, майже просмажене та прожарене). Гриль оснащений спеціальним автоматичним чутливим сенсорним датчиком, який визначає товщину шматка м'яса та дозволяє отримати правильне прожарювання.

Потужний гриль із 6 режимами

Для високоякісного приготування гриль має потужність 2000 Вт, що гарантує ефективність роботи в будь-якому режимі. Виробник подбав про зручність, передбачивши автоматичні налаштування. На панелі управління окремим блоком винесено 6 автоматичних програм, серед яких риба, птиця, м'ясо, сендвіч, бургер та сосиски. Залишиться просто вибрати бажану та активувати натисканням. Крім того, є спеціальний режим приготування заморожених продуктів. Насолоджуйтесь легкістю приготування!

Турбота про здорове харчування

Електричний контактний гриль оснащений знімними панелями з алюмінію. Їхнє спеціальне антипригарне покриття виключає підгоряння продуктів. Завдяки таким панелям можна готувати з мінімальною кількістю олії або зовсім без неї. Така обробка корисніша для здоров'я і стане знахідкою для тих, хто дотримується здорового харчування, дієти, але хоче іноді поласувати улюбленими стравами. При цьому смак, аромат і зовнішній вигляд страви буде на висоті. Використовуйте сучасні технології здорового харчування.

Комфорт та безпека використання

Гриль Tefal GC706D34 відрізняється ергономічністю, компактністю та легкістю догляду. Розміри робочої поверхні складають 30х20 см, а площа 600 см кв., що дозволяє приготувати смачну вечерю для всієї родини. Для рідини передбачено знімний піддон для підтримки чистоти на кухні. Усі знімні елементи можна вимити в посудомийній машині. Корпус із міцної нержавіючої сталі відрізняється зносостійкістю, антикорозійними властивостями. Електричний гриль довговічний і завжди радуватиме вас смачними стравами.

Характеристики Гриль Tefal GC706D34 Silver
Основні
Потужність
2000 Вт
Сфера використання
для дому
Оснащення
Оснащення
піддон для збору соку (рефлектор), регульований термостат
Робоча температура
120 - 270 °С
Фізичні параметри
Розміри поверхні
30 x 20 см
Матеріал корпусу
пластик, нержавіюча сталь
Колір
сріблястий
Вага
5.2 кг
Розміри
17.5 х 36,5 х 34 см
Матеріал поверхні смаження
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гриль Tefal GC706D34 Silver
Гриль Tefal GC706D34 Silver
6 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових