Цифрова творчість без меж разом з Corel Painter 2018

Головна Новини Цифрова творчість без меж разом з Corel Painter 2018
13.07.2017

Corel Painter – це один з ключових продуктів компанії Corel та найреалістичніша програма для цифрового живопису. Чи ви художник-початківець, чи професіонал – Painter подарує вам повну свободу цифрової творчості.

Функції, які спрощують та прискорюють творчі процеси – це ще одна з причин, чому Corel Painter є основним інструментом у більшості художніх галузей. Співтовариство користувачів активно бере участь у розробці програми, виказуючи конструктивну критику та ділячись своїми роботами, інструментами та методами. Ці ідеї та пропозиції є основним джерелом нововведень у творчих процесах.

На початку липня 2017 року компанія Corel презентувала нову версію Painter 2018. Painter 2018 – найпотужніша та багатофункціональна програма для цифрового живопису, яка продовжує революцію у сфері мистецтва. Painter 2018 знову розширює межі можливого у цифровому живописі, допомагаючи митцям досягати нових висот, незважаючи на стиль та галузь їх роботи.

Створіть власний шедевр за допомогою програмного забезпечення для малювання, який фактично стирає кордони між аналоговим та цифровим зображенням. Спробуйте самі і, ми впевнені, що ви погодитесь – Corel Painter 2018 змінює можливості цифрового мистецтва.

Нові функції Painter 2018 надають авторам неперевершені можливості для творчості в таких сферах, як концепт-арт, живопис, ігри, фільми, комікси, манга, фотографія, ілюстрації та багато інших.

Нові функції:

  • Густа фарба
  • Текстурні пензлі 2.5D
  • Текстурний синтез
  • Можливість клонування
  • Пензель виділення
  • Текстурна заливка

 

У випадку виникнення додаткових запитань звертайтеся, будь ласка, за адресою software@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів