Wonder Workshop – навчання та розваги в одному флаконі!

Головна Новини Wonder Workshop – навчання та розваги в одному флаконі!
31.07.2017

В наш час одними з найбільш корисних навичок для розвитку та роботи безсумнівно є здібності програмування. Тому, якщо Ви бажаєте привчати свою дитину до світу IT та програмування з пелюшок, ми маємо чудове рішення! Знайомтесь, це роботи-друзі Dash та Dot від компанії Wonder Workshop – і їх вже можна знайти на складі ERC.

В наш час одними з найбільш корисних навичок для розвитку та роботи безсумнівно є здібності програмування. Тому, якщо Ви бажаєте привчати свою дитину до світу IT та програмування з пелюшок, ми маємо чудове рішення! Знайомтесь, це роботи-друзі Dash та Dot від компанії Wonder Workshop – і їх вже можна знайти на складі ERC.

Dot – це мозок робота, Dash – його старший брат, що стоїть на колесах та вільно рухається в будь-якому напрямку. Обох роботів оснащено мікрофоном, гучномовцем, датчиками відстані, акселерометром, ІЧ датчиками зв’язку одне з одним, та світлодіодами з усіх боків.

Роботи мають привабливий футуристичний дизайн та розраховані на аудиторію від 5 років. Їх основне призначення – навчати основам та принципам програмування і побудови програмного алгоритму. А роблять це Dash і  Dot не у форматі нудних уроків та незрозумілих масивів програмного коду, а у форматі веселої гри та інтуїтивно зрозумілих графічних блоків, в чому їм допомагають мобільні додатки від розробника. Таких додатків аж 6 штук, вони пропонують різноманітний розважальний та корисний функціонал:

– додаток для початку дослідження світу Dash та Dot, що познайомить із можливостями роботів і дозволить керувати їх діями зі свого пристрою. Дитина зможе придумати нову гру, навчити роботів підморгувати, співати, рухатися тощо. Сумісний з Android та iOS та обома роботами Dash і Dot.

Wonder – основний функціональний додаток, що робить робототехніку доступною у форматі інтерактивної гри. Додаток візуально простий та інтуїтивно зрозумілий, та пропонує дитині пройти ряд квестових завдань та випробувань, що допоможуть розробити нові стилі поведінки для Dash і Dot, наділити їх особистісними якостями, а також опанувати основні принципи програмування та логіки побудови програмного алгоритму. Ця програма – портал для ідей та контенту.  Сумісний з Android, iOS та Kindle Fire і обома роботами Dash та Dot.

Path відправить Dash у пригоди. Кожен квест розблоковує теми і спеціальні анімації. Цей додаток вчить основам послідовностей і програмуванню подій. Сумісний з Android, iOS та Kindle Fire та тільки з Dash.

Xylo є музичним додатком, в якому Dash використовує спеціальний аксесуар - ксилофон. Створюй композиції і програмуй Dash рухатися і грати музику. Цей додаток вчить послідовностям і циклам. Сумісний з Android, iOS та Kindle Fire та тільки з Dash.

Blocky – додаток для поглиблення знань та виходу на новий рівень програмування. Це графічний інтерфейс на базі Scratch 2.0, який навчає дітей віком від 6 років самостійно створювати нові програми, вигадувати ігри та посилати роботів на виконання цікавих завдань. У програмі розкрито всі головні концепції програмування: послідовність команд, блок-схеми, цикли, події, умови, апаратне управління тощо. Сумісний з Android, iOS та Dot.

Swift Playgrounds – ще один крок угору до «дорослого програмування». Це додаток від компанії Apple, що містить велику кількість уроків для навчання мові Swift (спрощена C). Як і всюди до цього, навчання побудоване у форматі гри та квестових завдань, один з уроків присвячений програмуванню Dash. Сумісна тільки з iPad та Dash. Kindle Fire і обома роботами Dash та Dot.

Наразі у продажу доступні наступні асортиментні позиції:

  • Роботи – Dot (1-DO01-04) і Dash (1-DA01-05)
  • Аксесуари до них – катапульта (1-BF01-01), ксилофон (1-XY01), бульдозерна планка - тільки для Dash; заячі вуха, заячий хвіст, причепний гак (1-AC01-01), з’єднувальні блоки 1-BB01-01 (сумісні з Lego та іншими конструкторами) – для Dash для Dot.
  • Набір Wonder Pack (1-WB04-01) – все в однму (обидва робота і всі доступні аксесуари)

Докладніше тут.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів