Іграшки та товари для дітей в ERC

Головна Новини Іграшки та товари для дітей в ERC
03.08.2017

Що тішить дітей, крім добрих стосунків у родині? Іграшки. Не просто іграшки, а якісні іграшки. ERC дбайливо відбирає сумлінних виробників іграшок та дитячих товарів зі всього світу. Продукція, яка потрапила до каталога ERC, бездоганна за якістю, безпечна та надійна, виконана за сучасними технологіями згідно світових стандартів. Іграшковий асортимент надзвичаний, й буде надалі збільшуватись: м’які, дерев’яні, розвиваючі іграшки; пластилін; конструктори, магнітні набори, роботи, транспорт, меблі, аксесуари. Пропонуємо традиційні та інноваційні іграшки для дітей будь-якого віку. Обирайте іграшки та товари для дітей в ERC!

ANKER

Це одна з найстаріших торгових марок дитячих іграшок у світі. Відомі на весь світ ANKERкубики були винайдені в 1870-х роках братами Лілієнталь, а з 1880 року передані в масове виробництво підприємцю A. D. Richter. З 1884 року на упаковці конструктора з’явився товарний знак Anchor Richter’s Blocks. Через два роки в Німеччині було випущено каталог на 13 мовах, що пропонує 238 різних видів кубиків. Сьогодні торгова марка є частиною компанії Gollnest & Kiesel.

Переглянути всі товари ›

AVENT

Продукція для дітей під торговою маркою Avent випускається з 1984 року і належить підрозділу Philips Consumer Lifestyle англійської компанії Philips. Діяльність бренда спрямована на виробництво широкого асортименту приладдя для годування дітей раннього віку.

Переглянути всі товари ›

BAYBY

Девіз бренда — висока якість і абсолютна безпека, бути завжди під рукою і готовність дати все, що потрібно дитині для її початкового розвитку. Місія — заслужити вашу довіру і стати улюбленою частиною життя вашої дитини і вас, її батьків.

Переглянути всі товари ›

BECKS PLASTILIN

Марка була заснована 1968 року Германом Беком у Німеччині та швидко очолила ринок пластиліну завдяки високій якості продукту та інноваційним технологіям. Наразі Becks Plastilin — виробник номер один у Німеччині. Пластилін від Becks Plastilin не висихає протягом кількох років, залишаючись гнучким, відмінно підходить не тільки для ігор, але й для моделювання. Не містить консервантів, формальдегіду і глютену, абсолютно безпечний, не токсичний.

Переглянути всі товари ›

FISCHERTECHNIK

Це унікальні механічні та електронні навчальні конструктори, створені знаменитим німецьким вченим — професором Артуром Фішером. Їх особливість у тому, що, поєднуючи елементи з різних наборів, можна створювати будь-які механізми. Продукція поділяється на серії і рівні складності: Junior, Basic, Advanced, Profi і Robotics. Родзинка асортименту — 3D-принтер, який запропоновано під девізом: «Збери, підключи і друкуй!

Переглянути всі товари ›

FISCHERTIP

fischer TiP — набори кольорових паличок-типсів з картопляного крохмалю, пофарбованого харчовими барвниками. На вигляд і дотик вони схожі на солодкі кукурудзяні палички. Продукція fischer TiP абсолютно безпечна для дітей, нешкідлива і на 100% піддається біологічному розкладанню. З типсів можна ліпити об’ємні фігурки, створювати малюнки та аплікації на папері.

Переглянути всі товари ›

GALILEO

Девізом компанії є вислів Галілео Галілея: «Будь-яку істину зрозуміти легко, якщо її вже відкрили; головне якраз у тому, щоб її відкрити». Натхненні духом Галілея підприємці-засновники компанії вигадали Strollcycle — трансформер, що поєднує найкраще від дитячої коляски та триколісного велосипеда.

Переглянути всі товари ›

GOKI

Gollnest & Kiesel займає провідні позиції у виробництві дерев’яних іграшок в Європі, а також є найбільшим виробником іграшок на півночі Німеччини. Минулого століття два поважні європейці Герхард Гольнест (Gollnest) та Фрітц-Рюдігер Кейзел (Kiesel) вирішили розфарбувати світ, створивши німецький бренд іграшок goki, який став одним з найвідоміших у світі. Його офіційне промо: «Бренд розвиває дитячу уяву і креативність та надає дітям іграшки для рук, думок і душ».

Переглянути всі товари ›

HEIMESS

Бренд було створено Gollnest & Kiesel 1954 року. За цей час він став лідером в Європі серед виробників іграшок в цьому сегменті. HEIMESS — іграшки для дітей від народження до 2 років. Виготовлені з масиву дерева, розвивають основні органи чуття, дрібну моторику і координацію рухів. Кожна іграшка марки проходить тестування в спеціальній лабораторії.

Переглянути всі товари ›

LIGHT STAX

Конструктор LIGHT STAX приносить світло в світ конструкторів, таких як LEGO. У кожен кубик вбудовано потужний світлодіод, кубики підживлюються від бази-акумулятора, яка одночасно може заряджати сотні елементів. Усі кубики мають три режими підсвічування: безперервне освітлення, мерехтіння і режим розгоряння-загасання.

Переглянути всі товари ›

MAGPLAYER

Це магнітний конструктор нового покоління. Складається з деталей різних кольорів, розмірів і геометричних форм: трикутників, квадратів, ромбів тощо. Спосіб кріплення дуже простий — усередині пластикових контурів фігури розміщені магніти, завдяки яким деталі під будь-яким кутом притягуються один до одного.

Переглянути всі товари ›

NATTOU

Іграшка зростає разом з дитиною! Починаючи з 1988 року бельгійська компанія Nattou створює м’які іграшки і аксесуари для малюків. Усі товари Nattou виконано в декількох колекціях: Alex & Bibou, Charlotte & Rose, Gaston & Cyril, Jack, Jules & Nestor, Max, Noa & Tom, Nina, Jade & Lili. Асортимент включає м’які іграшки, розвиваючі килимки, манежі, брязкальця, мобіли та крісла-качалки.

Переглянути всі товари ›

NIC

Виробництво традиційної дерев’яної іграшки під брендом nic базується в південній Німччині. Уже понад 20 років nic розробляє та виготовляє дерев’яні іграшки з бука й клена. Продукція марки надихає і розвиває дітей різного віку: від малюків до школярів. Мета компанії — відволікти дітей від віртуального світу і захопити світом казки і фантазії.

Переглянути всі товари ›

ORIBEL

Бренд був створений з вірою в те, що креативні ідеї можуть вдало поєднуватися з естетично привабливим дизайном. Ми можемо переконатися у цьому в виробах, що пропонуються нам, а саме стільчики для годування, розвиваючі центри для малюків та декілька типів іграшок.

PLAYMAGS

Це унікальні будівельні блоки, які з’єднуються один з одним за допомогою магнітів. Діти в ігровій формі вивчатимуть геометричні фігури, симетрію, архітектуру і основні математичні поняття. З деталями конструктора можна будувати замки, створювати вітражі й змішувати кольори. В асортименті 14 наборів і додаткові аксесуари до них. Складаються з різної кількості деталей за розміром і формою.

Переглянути всі товари ›

VERES

Український виробник меблів, текстилю, а віднедавна й одягу для новонароджених, ось уже протягом двох десятиліть дбає про своїх маленьких клієнтів. Турбота про малюків — головний пріоритет компанії.

Переглянути всі товари ›

WONDERWORLD

Бренд було засновано 1985 року в Таїланді, коли все почалося з невеликої майстерні та 6 осіб. Наразі ж це велика компанія зі штатом понад 500 працівників, відома майже на весь світ. Іграшки тут створюють вручну, з великою повагою і вкладаючи душу в кожен виріб. Компанія дуже відповідальна і орієнтована на збереження довкілля. Її девіз: «Чим більше іграшок ми виробляємо, тим більше дерев висаджуємо». Асортиментна лінійка бренда складається з восьми основних серій: Trix Track, Blocks, Color from Nature, Miniworld, Fun Safari, Basic Learning, Role Play, Kids Furniture.

Переглянути всі товари ›

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів