Як астронавт Джим Ловелл висадився на Місяць з LG V30

Головна Новини Як астронавт Джим Ловелл висадився на Місяць з LG V30
01.12.2017

Вісімдесятирічний астронавт Джеймс Артур «Джим» Ловелл не лише один з 24 осіб, які здійснили подорож на Місяць. Він був першим з трьох, кому вдалося це двічі, а також єдиним, хто так і не висадився на Місяць. Під час місії у 1970 році капітан Дж. Ловелл командував відомим кораблем «Аполлон-13», який повернувся на Землю після серйозної аварії – вибуху кисневого балона в космосі. Завдяки можливостям смартфона V30 і платформі віртуальної реальності Google Daydream Дж. Ловелл врешті зміг прогулятися по поверхні Місяця.

Компанія LG Electronics відкриває нові можливості віртуальної реальності для користувачів нового смартфона V30, заручившись підтримкою Google Daydream для створення унікального мобільного VR-контенту. Щоб здійснити до цих пір нездійснене, компанія залучила до участі героя минулого сторіччя – капітана Джима Ловелла. 

Смартфон LG V30 підтримує платформу Daydream і окуляри віртуальної реальності Google Daydream View для якіснішого і захоплюючого VR-досвіду. Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 835 і дисплей QHD+ (2880 x 1440) OLED FullVision захищені корпусом, який ефективно розсіює тепло, а також забезпечують високу контрастність кольорів і швидкий відгук в сучасних VR-іграх. Удосконалений алгоритм і програмна оптимізація V30, а також акумулятор ємністю 3 300 мАг, роблять смартфон ефективнішим в експлуатації у порівнянні з іншими мобільними пристроями. А завдяки технології Qualcomm Quick Charge 3.0 батарея LG V30 підзаряджаться від нуля до 50% усього за 30 хвилин.

Крім того, покращений Hi-Fi Quad ЦАП забезпечує неперевершене звучання максимально наближене до реального. V30 є найлегшим смартфоном в категорії преміальних пристроїв і важить лише 158 г. Це ключова характеристика для користувачів, які надають перевагу тривалим VR-сесіям.

Перегляньте відео , щоб побачити першу висадку на Місяць капітана Джима Ловелла у віртуальній реальності.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів