SONY на CEE 2019: атмосфера вечірки на масштабній виставці електроніки

Головна Новини SONY на CEE 2019: атмосфера вечірки на масштабній виставці електроніки
10.04.2019

Впевнені, більшість відвідувачів першої фази виставки CEE 2019 запам’ятали надгучну музику, яку можна було чути звідусіль. Стенд SONY, як і на минулій виставці, пропонував відвідувачам протестувати свої нові аудіосистеми. На стенді була представлена широка лінійка продуктів Sony: телевізори та кінотеатри, фотоапарати й відеокамери, аксесуари, але варто виділити окреме місце портативному аудіо та домашнім аудіосистемам, які привернули багато уваги до себе.

Відвідувачі першої фази виставки змогли протестувати та оцінити широкий модельний ряд навушників, спробувати вибивати ритм на портативних колонках і відчути потужні баси аудіосистем для вечірок.

Попередньо ми знали, які моделі аудіосистем будуть представлені на виставці, однак 2 з них кортіло побачити більш за все!

Аудіосистема MHC-V72D - нова високопотужна аудіосистема, яка видає вражаючий об’ємний звук та підсвічування на 360°, як на справжньому фестивалі! 

Аудіосистема здивала функцією Taiko, коли ти відстукуєш у ритм музики прямо на сенсорній панелі. 

Акустична система оснащена підсилювачем JET BASS BOOSTER, кутовими та тильними динаміками відкритих типів – саме тому музику було чути звідусіль! 

А ще вона годиться і як гітарний підсилювач. Під'єднай ще мікрофон – і ти вже зірка танцполів!

Друга цікава модель – захищена квадратна колонка із… підстаканниками! Паті-колонка Sony GTK-PG10 із чотирма підстаканниками на твітер-секціях – нічого подібного ми ще ніколи не бачили.

Адже яка вечірка може обійтись без запальної музики та напоїв? Sony знає це і створила колонку, верхня частина якої розкривається і відкриває підстаканники.

Однак цим функціоналом вона не обмежена: у гранях верхньої частини розташовані 1,57-дюймових твітера, які забезпечують більш широку дисперсію звуку. Звісно, вони водозахищені.

Автономність колонки становить 13 годин, а цього, погодьтесь, цілком достатньо для гучної та незабутньої вечірки. 

Для тих, хто надає перевагу маленьким портативним колонкам, був представлений окремий стіл із дуже симпатичними, яскравими та потужними динаміками серії SRS, серед яких: XB21, XB31 та XB41.

Вони привернули увагу своїм стильним та яскравим підсвічуванням, а також – досить якісним об’ємним звучанням як для компактних моделей. Впевнена, вони подарують нове звучання та динаміку невеличким вечіркам!

Побачте ці та інші новинки на стенді Sony під час другої фази виставки CEE 2019. Чекаємо вас 12-14 квітня за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів