PocketBook на CEE 2019 пропонує новий рівень читання книг разом з PocketBook Touch HD 3

Головна Новини PocketBook на CEE 2019 пропонує новий рівень читання книг разом з PocketBook Touch HD 3
14.04.2019

PocketBook представив нещодавно анонсовані в Україні рідери, серед яких – надлегкий PocketBook Touch HD 3 із мультисенсорним HD екраном E Ink Carta, інтелектуальним підсвічуванням SMARTlight та захистом від води нано-технологією HZO Protection.

PocketBook Touch HD 3 дає повну безпеку читання на пляжі, приймаючи ванну і, навіть, під зливою. Рідер має рівень захисту IPx7. Це означає, що пристрій може бути занурений у прісну воду на глибину до 1 метру, на час до 30 хвилин, без будь-яких небажаних наслідків.
 
 
Отож, пару слів про PocketBook Touch HD 3. PocketBook Touch HD 3 – це надлегкий рідер, оснащений мультисенсорним екраном E Ink Carta ™ з роздільною здатністю HD, інтелектуальним підсвічуванням SMARTlight, захищений від води нано-технологією HZO Protection. Нано-покриття надійно захищає внутрішні компоненти пристрою від потенційного пошкодження, викликаного впливом вологи або рідин. Технологія SMARTlight забезпечує м'який баланс світла для гармонійного читання вдень і вночі. При цьому, регулювати можна не тільки яскравість, а й кольорову температуру підсвічування. Автоматичний режим SMARTlight встановлений за замовчуванням і працює в залежності від часу доби, з урахуванням біоритмів людини. Для тих, кому зручніше управляти підсвічуванням вручну - мануальний режим.
 
 
Також кожен зможе протестувати і оцінити флагманський рідер PocketBook Touch Lux 4 і PocketBook InkPad 3 із великим екраном, книжкового формату.
 
 
Запрошуємо всіх 14 квітня на CEE 2019 Spring за адресою: м. Київ, вул. Межигірська, 82 (500 метрів від ст. м. Тараса Шевченка). Квитки можна придбати у касі виставки або за посиланням: https://erc.ua/cee
 
P.S. PocketBook – один з найбільших світових виробників електронних рідерів на основі технології E Ink. Компанія була заснована в 2007 році. Штаб-квартира знаходиться в Лугано (Швейцарія). Продукція PocketBook продається в 40 країнах світу. Завдяки поєднанню якісної апаратної частини, унікального програмного забезпечення і ергономічному дизайну, продукти PocketBook зайняли преміальний сегмент світового ринку електронного читання.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів