Графік роботи ERС 10.10.2022

Головна Новини Графік роботи ERС 10.10.2022
10.10.2022

Сьогоднішній день знов видався важким для всіх українців, проте продовжуємо тримати стрій, хоча й із певними обмеженнями. З огляду на вранішні масовані російські обстріли, унаслідок яких більше половини ракет збито, понад половину незбитих вцілила загальні цивільні об’єкти, проте є й потрапляння в об’єкти критичної інфраструктури, Офісу президента закликає українців обмежити споживання енергії з 17:00 до 22:00, щоб зменшити навантаження на енергосистему, адже сьогодні буде один з найскладніших вечорів для української енергетики.

Група компаній ERC підтримує запропоновані заходи, тому ухвалено рішення, що робочий день триватиме до 17.00 години, з 17-ї вимикаємо робочі компютери та інші прилади в офісі, залишаючи лише мінімум критично важливих. Просимо долучатись до економії! Щодо режиму роботи завтра – поки без змін, стандартно!

Якими електроприладами краще взагалі не користуватися в піковий період чи значно обмежити їх використання сьогодні, 10 жовтня з 17.00 до 22.00 години – серед них пральні й посудомийні машини, обігрівачі, електрочайники або кавоварки, телевізори, комп’ютери чи кондиціонери. Це допоможе запобігти критичним навантаженням на електромережі! Діє загальна логіка – слід вимкнути точно найпотужніші прилади, та й інші, втім, теж. Також є порада – не користуватись ліфтами.

Дякуємо за розуміння. Перемоги та мирного неба!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів