Нове звершення компанії AVer Information

Головна Новини Нове звершення компанії AVer Information
13.06.2023

AVer Information здобула нагороду «Продукт року» у сфері комунікаційних рішень американської компанії TMC.

У камері CAM570 втілено всі передові функції AVer, включно з Dynamic Detection і Smart Gallery, її визнано найкращим рішенням для відеоконференцій та онлайн-презентацій у 2023 році.

Річ Тегерані, генеральний директор TMC, зазначив: «Мені дуже приємно відзначити компанію Aver як лауреата нагороди Unified Communications Product of the Year у 2023 році за їхнє інноваційне рішення – CAM570. Наші судді були дуже вражені винахідливістю й досконалістю, продемонстрованими AVer під час розроблення CAM570».

Корпорація Technology Marketing Corporation (TMC), заснована в 1972 році в США, є провідною у світі медіакомпанією, що спеціалізується на інтегрованому маркетингу.

Вебсайти та заходи TMC обслуговують ринкові ніші в галузях комунікацій і технологій, створюючи величезні бази даних продавців і покупців інтеграційних рішень з усього світу.

Більше дізнатися про CAM570 можна за посиланням:

AVER PTZ-камера для ВКЗ CAM570 | ERC Ukraine

Із результатами конкурсу можна ознайомитися за посиланням:

https://www.tmcnet.com/voip/news/articles/455690-winners-the-2023-unified-communications-product-the-year.htm

Товари з публікації
код товару: 61U3500000AC
139938 грн*
є в наявності
AVer CAM570 - це камера з двома 4K об'єктивами, PTZ-камерою з 36-кратним зумом. Другий об'єктив використовує технології ШІ і має кут огляду 95°. Камера CAM570 оснащена вбудованим аудіодатчиком, розпізнає людські голоси на відстані до 10 м і пропонує функцію голосового відстеження доповідачів. Технології штучного інтелекту, такі як Smart Gallery та управління жестами, допомагають побачити кожного учасника з близької відстані з чудовою якістю відео.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів