REHAU RAUTITAN: надійне обладнання для водопостачання й опалення

Головна Новини REHAU RAUTITAN: надійне обладнання для водопостачання й опалення
24.07.2023

RAUTITAN – це комплексна система з багатьма варіантами сучасного та надійного монтажу для гарячого та холодного водопостачання.

НАДІЙНИЙ МОНТАЖ. Універсальна система RAUTITAN

Гнучкі труби, що зберігають стабільність форми

Універсальні труби RAUTITAN stabil та RAUTITAN flex пропонують оптимальну гнучкість за низьких температур. Якщо під час встановлення потрібна така властивість, як жорсткість на вигин, труби RAUTITAN – найкращий вибір. Попередньо ізольовані труби обґрунтовують раціональність прокладання.

ПРОСТИЙ МОНТАЖ. Техніка з’єднань за допомогою насувних гільз

Надійність без компромісів

RAUTITAN разом із трубою, фітингом та насувною гільзою утворює довготривале герметичне з’єднання. Власне труба зберігає герметичність. Допускається відразу піддавати її навантаженню тиском. Монтаж можна проводити за температури до -10 °C.

ДАЛЕКОГЛЯДНИЙ МОНТАЖ. Оптимізована до санітарно-гігієнічних вимог

Техніка оптимізована згідно з санітарно-гігієнічними вимогами

RAUTITAN є оптимальною системою для раціонального монтажу труб передусім завдяки проточному розведенню та рішенням для кільцевого трубопроводу. Якщо окремі місця відбору або навіть всю систему споживач не використовує тимчасово або протягом тривалого часу, зберігається потік води, що забезпечує протидію виникненню мікробного навантаження, наприклад, розмноженню легіонел.

Внутрішній діаметр більше до 50 %. Як порівняти з іншими техніками з’єднань, RAUTITAN забезпечує можливість майже безперешкодного протікання в місцях з’єднань. Звуження, яке виникає під час з’єднання, є мінімальним завдяки технології розширення.

Відсутність мікроорганізмів. Висока герметичність фітингів ефективно запобігає розмноженню мікроорганізмів. RAUTITAN сертифікований у сфері з’єднань як такий, що не має невикористаного простору; це підтверджено Фраунгофським інститутом.

ЗРУЧНИЙ МОНТАЖ. Герметичність за три кроки

Систему труб і техніку з’єднань вже 30 років експлуатують у понад 50 країнах. На сьогодні виконано понад 650 млн з’єднань за допомогою насувних гільз.

Довготривала герметичність тільки за три кроки

Відсутнє калібрування труб. Професійні інструменти серії RAUTOOL додатково полегшують монтаж. Перед перевіркою під тиском шляхом простого візуального контролю можна переконатися в надійності виконаного з’єднання.

ЗРУЧНИЙ МОНТАЖ. RAUTOOL: інструмент для всіх потреб

Професійні інструменти RAUTOOL завершують систему RAUTITAN. Модульна програма інструменту пропонує правильний пристрій для кожної потреби.

RAUTOOL A-light2 Kombi – тільки один інструмент на будівельному майданчику. Інструменти серії RAUTOOL розширюють, перемикають, насувають – без переналагодження.

Встановлення з акумуляторним пристроєм. Інструменти RAUTOOL з високопродуктивними акумуляторами останнього покоління гарантують тривалий термін застосування зі скороченим часом заряджання акумулятора.

Незалежно від електромережі. Ручний інструмент. Інструменти RAUTOOL є автономними, не потребують обслуговування та виготовлені з огляду на суворі будні на будівельних майданчиках.

Оптимізована програма кронштейнів для кріплення

Нову програму кронштейнів для кріплення укомплектовано ущільнювальними пластинами та кріпильними болтами для настінних кутників. Це рішення створює поліпшену шумоізоляцію та забезпечує швидкий монтаж. Ущільнювальні пластини доступні окремо для використання з монтажною шиною, а також як запасні частини для кронштейнів / настінних кутників.

Ізоляційний кожух для настінних трійників і настінних кутників квадратної форми

Надійна теплоізоляція та звукоізоляція настінних кутників RAUTITAN з настінною водорозеткою (16/20 - Rp) квадратної форми, а також з настінними трійниками (16/20 - Rp - 16/20). Конструкція, що складається з трьох частин – верхньої, нижньої та частини запірного механізму, робить монтаж легким, приваблює зовнішнім виглядом та є приємною.

Хрестоподібні фітинги

Хрестоподібні фітинги (перехідники) RAUTITAN полегшують приєднання подавальних і зворотних ліній. Відсутня необхідність перехрещення в зоні розподілювальних та з’єднувальних трубопроводів. Постачають хрестоподібні фітинги разом із відповідним ізоляційним кожухом із теплопровідністю 0,035 Вт / (м × K). В наявності такі моделі: 16 - 16 - 16, 20 - 16 - 20 та 20 - 16 - 16.

Акумуляторний інструмент RAUTOOL A-one

До полімерних насувних гільз RAUTITAN PX застосовують зручний монтажний інструмент розміром від 16 до 32 мм. Опціонально базовий інструмент QC за допомогою адаптера для розвальцювання труби можна також використовувати для збільшення діаметра труб. Легкий і компактний інструмент RAUTOOL A-one постачають у валізі разом із літій-іонним акумулятором, зарядним пристроєм та оснащенням.

Акумуляторний інструмент RAUTOOL A5

Розширення труб та запресовування: компактний комбінований інструмент поєднує обидві функції для розмірів від 40 до 75 мм. У комплекті постачання є монтажний інструмент RAUTOOL A5, включаючи літій-іонний акумулятор, зарядний пристрій, адаптер для збільшення діаметра труб, комплекти знімних пресувальних лещат (40, 50, 63 та 75 мм) та оснащення, упаковані в системній валізі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів