TP-Link ARCHER-GX90: роутер для найкращого ігрового досвіду

Головна Новини TP-Link ARCHER-GX90: роутер для найкращого ігрового досвіду
25.08.2023

У сучасному світі швидкісного інтернету та безмежних можливостей онлайн-розваг вкрай важливо мати стабільний і швидкий інтернет-зв’язок. Маршрутизатор TP-Link ARCHER-GX90 покликаний стати надійним супутником для геймерів, що перевершує базові потреби в забезпеченні доступy до інтернету, гарантуючи не тільки найвищу швидкість передавання даних, але і створюючи максимально оптимізоване середовище для найкращого ігрового досвіду.

У цьому огляді спробуємо глибше розглянути головні особливості TP-Link ARCHER-GX90 і осягнути його внесок у створення неперевершених кіберспортивних вражень.

Особливості

  • Діапазон для ігор. Одним із трьох доступних є діапазон 4,8 Гбіт/с, призначений спеціально для ігор.
  • Ігровий прискорювач. Виявляє та оптимізує потоки ігрових даних.
  • Ігрова статистика. Продуманий інтерфейс передбачає можливість відображення показників затримки та тривалості ігрової сесії, а також виділення додаткових мережевих ресурсів.
  • Захист даних. Облікові записи та документи захищені завдяки системі безпеки HomeCare.
  • Дротове підключення 2,5 Гбіт/с. Можливість використовувати мережеве підключення на повну.
  • Потужний процесор. Чотириядерний процесор 1,5 ГГц і три співпроцесори для максимальної продуктивності мережі.
  • Просте та зручне налаштування. Підключення до роутера здійснюється через Bluetooth, а налаштувати його за лічені хвилини допоможе програма Tether.

Дизайн

Роутер TP-Link ARCHER-GX90 вирізняється стильним геймерським дизайном – втілення виразності та динамічності. Корпус та вісім знімних антен маршрутизатора виготовлені з міцного чорного матового пластику із червоними елементами, що надає пристрою особливо ефектного вигляду. Цей дизайн впадає в око не тільки через естетичність, він також підкреслює функціональне призначення маршрутизатора – створений для геймерів та вимогливих користувачів.

Та про геймерську «начинку» роутера свідчить не тільки зовнішній вигляд, але й вага, яка разом з опакованням становить 2,3 кг за розмірів 212 × 212 × 51,8 мм. Ймовірно, модель дещо важча за інші стандартні маршрутизатори, проте це може вказувати й на те, що ARCHER-GX90 є неймовірно функціональним і продуктивним.

Також ARCHER-GX90 оснащено повним комплектом необхідних рознімів, а саме: USB 2.0, USB 3.0, порт WAN/LAN 2,5 Гбіт/с, WAN/LAN 10/100/1 000 Мбіт/с і три порти LAN 10/100/1 000 Мбіт/с.

Функціонал

Завдяки підтриманню стандарту Wi-Fi 6 та чотириядерному процесору 1,5 ГГц, який забезпечує величезну пропускну здатність і запобігає затримкам, у ARCHER-GX90 не виникнуть складнощі з великою кількістю підключених пристроїв, зберігаючи високу швидкість передавання даних. Додатковою перевагою є можливість налаштування пріоритетів для конкретних пристроїв, що гарантує оптимальний ігровий досвід, навіть якщо в мережі активні й інші пристрої.

Крім того, не обійшлося і без традиційного програмного пакету, що характерний для геймінгової серії TP-Link. ARCHER-GX90 – це дещо більше, аніж просто роутер, адже надає переваги, які необхідні для досягнення вершин у віртуальних світах.

Тридіапазонний Wi-Fi. ARCHER-GX90 підтримує три відокремлені діапазони частот із загальною швидкістю до 6 579 Мбіт/с. Це дає змогу розподілити підключені пристрої за різними діапазонами для мінімізації навантаження та підвищення швидкості.

Game Accelerator. Ця функція надає пріоритет геймінговим даним, знижуючи пінг і затримки. Геймери матимуть стабільне з’єднання під час інтенсивних онлайн-баталій.

Quality of Service (QoS). ARCHER-GX90 передбачає можливість встановлення пріоритетів для конкретних пристроїв або застосунків, що надає змогу забезпечити оптимальний швидкісний режим для важливих завдань на кшталт геймінгу чи стрімінгу.

Game Statistics. Програма відображає статистику підключень і моніторить затримки, тривалість гри та продуктивність власне системи.

MU-MIMO і підтримання технології Beamforming. Технології MU-MIMO і Beamforming допомагають поліпшити зв’язок із підключеними пристроями, забезпечуючи краще покриття та вищу швидкість передавання даних.

Захист геймінгу. Роутер має вбудований захист HomeCare, що убезпечує від шкідливого ПЗ і гарантує безпеку мережі та пристроїв.

Висновок

Роутер TP-Link ARCHER-GX90 задовольнить найжорсткіші геймерські потреби. Модель забезпечує зниження пінгу та мінімізує затримки, що особливо важливо для онлайн-ігор, де кожна сота секунди має значення. Високопродуктивні антени та технологія багатопотокового зв’язку – запорука стабільного підключення, навіть за найекстремальніших умовах.

Загалом, TP-Link ARCHER-GX90 – це гідне рішення з багатим функціоналом, що створено спеціально для геймерів, які хочуть мати найкращий ігровий досвід і надійне з’єднання під час онлайнових розваг.

Товари з публікації
код товару: ARCHER-GX90
13999 грн*
немає в наявності
Маршрутизатор TP-LINK ARCHER GX90 AX6600 3xGE LAN 1xGE WAN/LAN 1x2.5G WAN/LAN 1xUSB3.0 1xUSB2.0 MU-MIMO OFDMA. Оснащений чотирьохядерним процесором 1,5 ГГц, який забезпечує величезну пропускну здатність і усуває затримку. Порт WAN/LAN 2,5 Гбіт/с і два порти USB забезпечують універсальне підключення до домашньої мережі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів