Повна лінійка пристроїв ASUS Intel NUC

Головна Новини Повна лінійка пристроїв ASUS Intel NUC
05.10.2023

ASUS створює пристрої Intel Next Unit of Computing (NUC) із процесорами від 10-го до 13-го покоління та розроблятиме майбутні системи NUC.

Рішення Intel NUC – пристрої компактного формфактора SFF, а також компоненти, які можна конфігурувати для власних потреб, що є найкращими для бізнес-середовищ, периферійних обчислень та ігрових сфер застосування.

ASUS NUC забезпечить найефективніші периферійні обчислення з комплексними комерційними рішеннями та рішеннями AIoT, які відповідають сучасним вимогам галузі та бізнесу.

Додавання лінійки продуктів Intel NUC до портфоліо ASUS розширить можливості та технологічні рішення ASUS у сфері досліджень і розробок AI та IoT, особливо на трьох ключових ринках – промисловому, комерційному та професійному. Крім того, це створює можливості для розширення науково-дослідних можливостей ASUS, зокрема у сфері програмного забезпечення та хмарних обчислень.

ASUS отримала ліцензію як на апаратні рішення, так і на програмне забезпечення Intel. Крім досліджень і розробок, ASUS NUC розширить можливості в логістиці та технічній підтримці, а також охопить такі сфери, як розробка програмного забезпечення та AI-розробка, державні установи, великі підприємства, компанії малого й середнього бізнесу, а також периферійні обчислення та промислове застосування.

Дивлячись уперед

ASUS продовжить розробку продуктів NUC і планує розширити мережу партнерів для задоволення попиту в майбутньому. Рішення ASUS NUC розроблятимуть відповідно до промислових стандартів і пропонуватимуть новітні засоби безпеки для задоволення вимог будь-якого бізнесу. Майбутні сценарії використання ASUS NUC включають оптимізацію активів та операцій, моніторинг здоров’я людини, логістику та відстеження товарів, інспекцію продукції, а також багато інших сфер. Крім того, відповідно до основної цінності ASUS – екологічності, у межах лінійки ASUS NUC продовжать пропонувати енергоефективні продукти, які мають екологічні сертифікати світового рівня.

  • Підвищення рівня можливостей: переваги програмного та апаратного забезпечення Intel у поєднанні з інноваціями ASUS виведуть рішення NUC на новий рівень.
  • Рішення для бізнесу: системи ASUS NUC запропонують повний спектр можливостей для промислових, комерційних і професійних ринків.
  • Відданість клієнтам NUC: ASUS сприятиме плавному переходу всіх клієнтів NUC, надаючи їм найкращі послуги.

Докладніше про товар та де купити: ПК та Моноблоки ASUS | ERC Ukraine

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів