Дайджест ERC від 16 жовтня 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 16 жовтня 2023. Системна Інтеграція
17.10.2023

За детальнішою інформацією та для придбання товарів звертайтеся до фахівців ERC або на marketing@erc.ua

Backup Exec 22.2 - рішення для захисту даних та бізнесу за допомогою проактивного виявлення аномалій

В умовах постійно зростаючої загрози з боку програм-вимагачів, настає момент, коли стає життєво важливим наявність ефективного способу захисту даних.

Нова версія 22.2 Veritas Backup Exec – комплексне рішення для забезпечення стійкості до програм-вимагачів за допомогою механізму проактивного виявлення аномалій. Veritas Backup Exec 22.2 надає компаніям посилений захист від програм-вимагачів та можливій втраті даних.

Однією з ключових особливостей нового  Backup Exec 22.2 є його функція виявлення аномалій, яка  постійно контролює процеси резервного копіювання, виявляючи будь-які відхилення від нормальних шаблонів. Це означає, що програма реагує на незвичайні або підозрілі дії, та повідомляє про них, дозволяючи спеціалістам швидко реагувати на можливі загрози. Крім того, Backup Exec 22.2 оптимізує захист даних, чітко класифікуючи аномалії за рівнем загрози (низький, середній, високий).  

Детальніше: Backup Exec 22.2 – рішення для захисту даних та бізнесу за допомогою проактивного виявлення аномалій – ERC.Digital

Акційна пропозиція "Отримай мишку разом з ОС Windows"

Запрошуємо взяти участь в акційній пропозиції на покупку Microsoft OEM та отримати у подарунок стильну, бездротову мишку, яка стане приємним бонусом до покупки.

Для того, щоб скористатися пропозицією, потрібно лише придбати будь-яку версію операційної системи Microsoft Windows російською або англійською мовами інтерфейсу в рамках акційної пропозиції.

Термін дії акційної пропозиції: 11.10.2023 – 30.11.2023

Детальніше: ERC Ukraine

В усіх продуктах Microsoft, включно з офісними застосунками та операційними системами, передбачено можливість вибрати будь-яку мову інтерфейсу з огляду на вподобання користувача. Не потрібно шукати окремі версії програмного забезпечення з відповідними мовами інтерфейсу в магазинах, оскільки Microsoft забезпечує широкий вибір локалізації просто в налаштуваннях. Можна придбати англійську або російську версію ліцензії та встановити, наприклад, українську мову лише за кілька кроків.

Не упустіть цю унікальну можливість отримати надійний продукт та стильний аксесуар, який зробить роботу на комп'ютері ще приємнішою та ефективнішою!

Акційна пропозиція Microsoft Windows Server

Сьогодні, у світі де технології швидко розвиваються, кожен бізнес має змогу підвищити ефективність та конкурентоспроможність завдяки сучасним рішенням від світового лідера - Microsoft.

Запрошуємо взяти участь в акційній пропозиції, яка допоможе замовникам та користувачам забезпечити їх бізнес передовими технологіями та потужностями.

Період проведення акційної пропозиції: 01.10.2023 – 31.12.2023

Детальніше: ERC Ukraine

У рамках акційної пропозиції, ви отримуєте чудовий шанс збільшити продажі серверів від відомих виробників або навіть власного виробництва. За кожен проданий сервер, системну серверну плату, процесор серверного сегмента разом з Microsoft Windows Server 2022 Standard або Microsoft Windows Server 2022 Datacenter, ви не тільки отримуєте прибуток, але і додатковий бонус.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів