Fortnite: «Як раніше» – повернення до Глави 1 «Королівська битва»!

Головна Новини Fortnite: «Як раніше» – повернення до Глави 1 «Королівська битва»!
07.11.2023

На початку листопада стартував новий сезон Fortnite, який має назву «Як раніше». Глава 4 зосереджена на п’ятому сезоні Глави 1, зокрема геймерам повернули оригінальну карту з першим островом. Також на всіх фанатів чекає класична зброя, візок і багато іншого! Про «відроджені» особливості гри та цікаві аксесуари зі всесвіту Fortnite, які наявні в ERC і доступні до замовлення, далі в огляді. Отже, до гри повернено зброю, пастки, скіни, локації та транспорт п’ятого сезону.

Боріться, як у старі часи

Деякі різновиди спорядження будуть доступні лише в першому оновленні, тоді як інша зброя залишатиметься в грі впродовж кількох оновлень або до завершення сезону «Як раніше». У першому оновленні з’явиться класична зброя, а саме: автомат, помповий дробовик і мисливська рушниця.

Fortnite Lama Pinata 

Код товару: FNT0009

Це щось нагадує, чи не так? Згадаємо ігровий набір Fortnite Lama Pinata, який складається з картонної кольорової фігурки лами, всередині якої – аксесуари – джерело бажаного! Як і в справжній піньяті, всередині сховано багато класичної зброї, фігурку, аксесуари та будівельний матеріал.

Fortnite Loot Chest

Код товару: FNT0001

Ще один набір-сюрприз, в якому також можна знайти зброю, – Fortnite Loot Chest. Окрім чотирьох видів зброї, така скриня з крамом приховує аксесуар і будівельні матеріали.

Відшукайте улюблену зброю, яка знову доступна в новому сезоні, у колекційних «лут-скринях» і піньятах!

Дай дорогу! Повернення транспортних засобів

Обережно: візок і гольфкар знову в грі! Так-так, той самий візок, який полюбився багатьом, тепер також доступний у новій главі. Візок завжди додавав ноток безтурботності, адже саме на ньому гравцям подобається виконувати різні трюки, зокрема стрибки й навіть стрільбу під час руху! А поки ностальгуємо та згадуємо, що швидше – візок або гольфкар, варто звернути увагу на сучасний транспорт Fortnite.

Набір Fortnite Deluxe Feature Vehicle RC Mudflap

Код товару: FNT0733

Яскраво-червоний тягач із харизматичним водієм Relaxed Jonesy. У комплекті є пульт ДК, який дає змогу вмикати звуковий і світловий сигнал, а також контролювати рух автомобіля.

Набір Fortnite Deluxe Feature Vehicle Reboot Van

Код товару: FNT0732

Recruit Jonesy на своєму фургоні із функцією перезавантаження завжди готовий примчати на допомогу. Фургон-помічник оснащено екраном зі світловими та звуковими ефектами.

Набір Fortnite Joy Ride Vehicle Taxi Cab

Код товару: FNT0817

Підвезти? Таксі – один із найпопулярніших транспортних засобів, до того ж за його кермом персонаж Cabbie! Ба більше, салон його авто може вмістити ще трьох пасажирів, а Cabbie у тематичному чорно-жовтому вбранні якнайшвидше доправить у пункт призначення. Загалом у таксі можна розмістити чотири 10-сантиметрові фігурки персонажів.

Легендарні персонажі Fortnite захоплюють реальність!

Колекційні фігурки Fortnite завжди вражали якістю виконання: напрочуд точна деталізація, велика кількість точок артикуляції (аж 19!), завдяки яким іграшкам можна надати певного положення бойового танцю. Крім того, у комплекті до кожної фігурки передбачено підставку, яку можна згодом використовувати як будівельний матеріал. Згадаємо деякі з найяскравіших фігурок минулих сезонів.

Колекційна фігурка Solo Mode Bandolier

Код товару: FNT0013

Фігурка зухвалого Bandolier із повним патронташем замість футболки. До того ж напохваті в нього улюблена зброя – акула на клинку.

Колекційна фігурка Solo Mode Teknique

Код товару: FNT0015

Teknique – це творчий персонаж, проте теж небезпечний. Обережно! Її зброя багатофункціональна: якщо з одного боку малярний валик, то з іншого – гострий гак. Відчули запах фарби? Начувайтеся!

Колекційна фігурка Survival Kit Omega

Код товару: FNT0016

Напрочуд деталізована фігурка героя Omega, у комплекті до якої надається захисна броня, два види зброї та бойова парасолька.

Щоб улюблений персонаж завжди був напохваті, Fortnite створив колекцію брелоків: 8-сантиметрові фігурки з персональною зброєю оснащені яскравим синім карабіном із логотипом бренду.

Колекційні фігурки та набори Fortnite стали справжнім символом цієї культової гри, адже з ними фанатам дуже легко вдасться зробити всесвіт Fortnite реальним! Такі фігурки не лише прикрашатимуть полиці гравців, а й зітруть межу між грою та буденним життям, ставши нагадуванням про величну історію Fortnite та її вплив на індустрію геймінгу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів