Підвищить рівень безпеки організації за допомогою штучного інтелекту

Головна Новини Підвищить рівень безпеки організації за допомогою штучного інтелекту
19.01.2024

Підвищуйте рівень безпеки компанії з інноваційними можливостями Штучного Інтелекту на OpenText Security Summit!

У динамічному світі кібербезпеки бути на крок попереду – не просто перевага, це невід'ємна необхідність.

OpenText Security Summit — це ексклюзивна можливість дізнатися якомога більше про розвиток та новини у напрямку Cyber Resilience, щоб підвищити рівень безпеки організації.

Дата: 6 лютого 2024 року

Час: 11:00 - 12:30

Реєстрація: OpenText Security Summit 2024

Чому варто підключитися до саміту?

  • Отримаєте ексклюзивну інформацію від генерального директора OpenText Марка Барренечі щодо оновленого інтегрованого портфеля рішень з безпеки  OpenText CyberRes.
  • Дізнаєтеся, як OpenText використовує дані, штучний інтелект та безпеку для стратегічних переваг у боротьбі з новими загрозами.
  • Буде надана унікальна можливість порівняти свою стратегію безпеки з передовими технологіями галузі, щоб бути попереду в боротьбі з загрозами за допомогою інновацій на основі ШІ.
  • Демонстрація рішень наживо.
  • Під час саміту можна буде подивитися на цікаві сценарії використання та ексклюзивні демонстрації продуктів.
  • Дізнаєтеся, як рішення з безпеки OpenText на основі ШІ можуть спростити складні проблеми та побачите реальний вплив передових технологій на безпеку компанії.
  • Щоб поспілкуватися з професіоналами, які формують майбутнє кібербезпеки. Протягом спеціальних сесій можна буде поставити питання щодо стратегії безпеки, поділитися думками та обговорити труднощі.

Реєструйтеся вже зараз, щоб дізнатися, як OpenText інтегрує штучний інтелект, дані та безпеку, аби підвищити ефективність бізнесу та забезпечити його стійкість перед новими загрозами.

Заходьте у майбутнє разом з OpenText!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів