Бойлери непрямого нагрівання TESY: комфорт і продуктивність гарячого водопостачання

Головна Новини Бойлери непрямого нагрівання TESY: комфорт і продуктивність гарячого водопостачання
01.04.2024

З бойлерами непрямого нагрівання великої ємності буде забезпечено комфортніше гаряче водопостачання, ніж зі звичайними електричними бойлерами.

Це є актуальним особливо там, де багато точок водозбору та доступні різні джерела теплопостачання такі, як газ, електрика або сонячні колектори. Таке обладнання найліпше згодиться в адміністративних будівлях, котеджах, спортивних комплексах, готелях, ресторанах і на автомийках. Надійність і довговічність подібних пристроїв мають велике значення, тому споживачі віддають перевагу відомим брендам.

Модельний ряд бойлерів непрямого нагрівання TESY привертає увагу різноманітністю ємностей і конфігурацій трубчатих змійовиків. Тож користувачі мають варіанти вибору оптимального рішення для задоволення будь-яких потреб. Бойлери адаптовано для використання з різними джерелами енергії, а це значно розширює можливості інженерного проєктування об’єктів.

Усе це дає змогу ефективно використовувати бойлери як з газовими, електричними, так і твердопаливними котлами, тепловими насосами чи сонячними колекторами. Також доступна опція підключення електричного ТЕНа через фланець або отвір 6/4″, тож водонагрівачі є універсальним і гнучким варіантом щодо використання.

Технологія CrystalTech Pro забезпечує високу якість емалювання, рівномірне розподілення покриття поверхнею в цілому. Технологія температурної адгезії до металу підвищує надійність і довговічність водонагрівача. Анодні протектори ефективно захищають від корозії внутрішню поверхню бака. Екологічна поліуретанова ізоляція з високою щільністю не виділяє CFC під час нагрівання, її рівномірно розподілено навколо резервуара (незнімна до 500 л), забезпечуючи високу енергоефективність і довговічність обладнання.

Бойлери непрямого нагрівання TESY наявні в ERC і доступні до замовлення.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів