Огляд смартфона Motorola Moto G5

Головна Огляди Огляд смартфона Motorola Moto G5
07.06.2017

Після всього, що сталося з компанією Motorola Mobility в останні роки, зараз мобільний бренд можна охарактеризувати як стабільний. У модельному ряду Moto представлені як унікальні смартфони - Moto Z зі змінними модулями, так і збалансовані пристрої, які за співвідношенням ціна-якість практично не мають собі рівних. Це вже п'яте покоління Moto G - смартфона, якому є чим здивувати навіть найдосвідченіших користувачів.

Що в коробці?

Як справжній гуглфон, Moto G5 поставляється в компактній коробці з адаптером живлення, кабелем microUSB та паперовою документацією.

Зовнішній вигляд і ергономіка

У Moto G5 дизайнери використовували фірмовий стиль попередніх моделей і поліпшили ергономіку пристрою - на перший погляд є незвичні елементи, а на ділі вони виявились дуже зручними.

Лицьова панель пофарбована в колір металевого корпусу - смартфон випускається в золотом і сірому кольорах.

Під дисплеєм встановлено сканер відбитків пальців, який більше нагадує фізичну кнопку. Він дуже зручний, а для управління Android використовуються сенсорні клавіші. Кнопки для включення/блокування і регулювання гучності встановлено на правій грані.

Гніздо microUSB для підзарядки і синхронізація, а також виїмка для доступу до внутрішньої частини смартфона і акумулятора знаходяться на нижній панелі. Батарея на 2800 мАг протримається протягом цілого дня, а підтримка технології Turbo Charge забезпечить швидку зарядку - для цього звичайно ж буде потрібно відповідний адаптер живлення.

13 Мп камера разом зі світлодіодним спалахом розмістилися в декоративному колі на тильній стороні пристрою.

Фронтальна камера розрахована на 5 МП.

Moto G5 добре лежить в руці - при товщині в 8,9 мм, його вага становить 145,5 м

 Дисплей

5-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю Full HD - один з кращих у своєму класі. Передача кольору чудова, а щільність пікселів не дає шансу побачити точки на екрані неозброєним поглядом.

Технічне оснащення

Начинка у Moto G5 ідеально підходить для смартфонів середнього рівня - восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 430 MSM8937, графічний чіп Adreno 505, 2 ГБ ОЗУ і 16 ГБ пам'яті для зберігання даних. Розширити сховище можна за допомогою карт пам'яті MicroSD до 128 ГБ. Все працює швидко і плавно - в повсякденному використанні смартфон справляється з усіма завданнями. Завантажити його по повній зможуть лише дуже ресурсомісткі програми - ігри, графічні та відеоредактори. Синтетичні тести також показали непогані результати.

 

 

Смартфон Moto G5 підтримує 4G і оснащений бездротовими модулями Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, а також GPS/ГЛОНАСС.

Після того як Google продала мобільний підрозділ Motorola компанії Lenovo, в останній, як усім відомо, відродили бренд Moto і стали використовувати для смартфонів чисту версію Android. Moto G5 поставляється з Android 7.0 без будь-яких графічних оболонок. Це запорука відмінної оптимізації, а також швидкого надходження свіжих оновлень. Окремо варто сказати про підтримки різних жестів - поворот запускає камеру, а подвійне струшування - ліхтарик.

Враження

Motorola Moto G5 можна назвати ідеальним смартфоном середнього цінового сегмента. Він добре зібраний і приємно виділяється на фоні більшості конкурентів. Його можна просто купити за чистий Android без додаткових надбудов і оболонок. Якщо ж порівнювати Moto G5 з конкурентами на кшталт Xiaomi і Meizu - смартфони Motorola варті того, щоб за них доплачували трохи більше.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель Motorola Moto G5
  • Стандарт GSM / UMTS / HSPA + / 4G-LTE
  • Розміри 14,43 x 7,3 x 0,95 см
  • Вага 144,5 г
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 430 (MSM8937), 8x1,4 ГГц
  • Графіка Adreno 505
  • Дисплей 5 ", IPS
  • Роздільна здатність 1080 х 1920 пікселів, 441 ppi
  • ОЗУ 2 ГБ
  • Пам'ять 16 ГБ
  • Живлення 2800 мАг
  • Камера основна 13 Мп + фронтальна 5 Мп
  • Комунікації Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS, А-GPS, ГЛОНАСС
  • Роз'єми MicroUSB, вихід на 3,5 мм
  • ОС Google Android 7.0
  • Додатково сканер відбитка пальця

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів