Огляд портативного зарядного пристрою TP-Link TL-PB15600: станція для живлення

Головна Огляди Огляд портативного зарядного пристрою TP-Link TL-PB15600: станція для живлення
15.08.2017

Портативний зарядний пристрій від TP-Link ємністю 15600 мАг здатен на одному циклі живити всі девайси, які в середньому використовуються людиною. Потужні акумуляторні модулі LG, розумне живлення та функції безпеки роблять цей зарядний пристрій одним з універсальних рішень на ринку портативних акумуляторів.

Станція для живлення TP-Link TL-PB15600

Портативний акумулятор від TP-Link на 15600 мАг - це продуктивна зарядна станція, яка забезпечить повне живлення всіх гаджетів середньостатистичної людини. Так, зарядний пристрій здатен повністю зарядити iPhone SE - 8,2 разів, iPhone 6s - 7,7 разів, Galaxy S7 - 4,4 рази, iPad mini 4 - 2,6 рази. В зарядному пристрої реалізована функція швидкого живлення – на 65% швидше, що економить до 40% часу.

Зарядний пристрій TP-Link TL-PB15600 розроблений на базі акумуляторного модуля LG. Ці модулі характеризуються довшим терміном використання без втрати ємності та кращою роботою на холоді. 

Дизайн та функціональність

Форма зарядного пристрою – сплюснутий прямокутник із заокругленими гранями. Форма вдала, тому акумулятор не займе багато місця в сумці. Вага пристрою – 344 г, розміри – 6,1 x 2,2 x 15 см. Пристрій виконаний із матового пластику з фактурою, стійкою до утворення подряпин.

На передній панелі знаходиться світловий індикатор стану живлення акумулятора – 6 LED-індикаторів показують рівень заряду. 2 USB розніми знаходяться на нижній грані, там же – Micro USB для живлення самого пристрою та світлодіодний ліхтарик. Обидва зарядні порти пітримують режим смарт-живлення. Вони автоматично визначають тип підключеного пристрою та необхідні параметри живлення. Тому для таких девайсів як смарт-годинники чи фітнес-трекери та планшети потужність живлення буде різною.

Сила току зарядного пристрою TL-PB15600 становить 5 В/2,4 А, завдяки чому сам пристрій повністю заряджається за 5,8 годин. В середньому за такий же час інший зовнішній акумулятор з силою току 5 В/1 А зарядиться менше, ніж на половину, а для повного заряду потребуватиме більше 10 годин. 

Використання

Акумулятор TP-Link TL-PB15600 сумісний з більшою кількістю пристроїв, які живляться по USB: це і смартфони і будь-які портативні пристрої, а також планшети, фотокамери, навушники, колонки та ігрові гаджети.

Портативний зарядний пристрій має всі функції безпеки, завдяки чому і пристрій, і акумулятор під час живлення захищені від перенапруги, коротких замикань, енергоперенавантаження, перезавантаження, підвищеного заряду та перегріву.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

  • Модель TP-Link TL-PB15600
  • Розміри 61,2 x 22,4 x 150,0 мм
  • Вага 344 г
  • Вхідний струм 5 В/2,4 А
  • Вихідний струм 5 В/2.4 A (кожен порт), 5 В/3 A – всього
  • Інтерфейси 1 х microUSB, 2 х USB, 6-ступеневий рівень живлення
  • Сумісність пристрої на iOS, Andoroid, Windows та інші пристрої, що живляться по USB
  • Комплект поставки TL-PB15600, кабель microUSB, інструкція з експлуатації

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів