HP PageWide Pro 777z: швидкий друк документів формату А3 та висока надійність

Головна Огляди HP PageWide Pro 777z: швидкий друк документів формату А3 та висока надійність
08.12.2017

Такий на перший погляд тривіальний процес, як друк документів у офісі, може потребувати не лише прискорення, а й додаткового захисту. Ця тенденція втілена у нових пристроях НР — одного з лідерів у сфері друку. Зокрема багатофункціональний принтер HP PageWide Pro 777z поєднує швидкість у роботі, високий рівень захисту та адаптивність до потреб бізнесу.

Головні особливості

Модель належить до категорії БФП для корпоративного сегменту та використовує фірмову технологію HP PageWide. Її суть у тому, що сопла, які друкують, розміщені по всій ширині сторінки, що разом з іншими елементами, забезпечує високу швидкість і низьку вартість надрукованої сторінки — вона удвічі нижча, ніж у лазерних принтерів.

Модель PageWide Pro 777z забезпечує не тільки друк та копіювання, але й роботу з факсами. Максимальний обсяг друку — 100 000 сторінок А4, рекомендований — до 35 000 сторінок. Виробник робить акцент на низькій вартості одного кольорового відбитку. Також пристрій відзначає високий ступінь захищеності, що вкрай важливо для корпоративних користувачів. Доступ до завдань друку можливий з PIN-кодом, присутні засоби для захисту від кібератак. Принтер працює лише з оригінальними картриджами HP. Це гарантує стабільно високу якість друку та тривалий термін зберігання документів. На практиці непоодинокі випадки, коли чорнила сторонніх виробників швидко вицвітають, через що важливі документи можуть бути втрачені.

Характеристики та можливості

Багатофункціональний принтер PageWide Pro 777z отримав багате оснащення. Пристрій використовує процесор на 1,5 ГГц та 1,5 ГБ оперативної пам’яті. Апарат обладнано кольоровим сенсорним екраном з діагоналлю 20 см. Для зберігання завдань друку передбачено вбудований накопичувач eMMC обсягом 16 ГБ, доступний друк з USB-накопичувачів.

Швидкість друку як монохромних, так і кольорових документів становить 45 стор./хв. За економного офісного режиму друку швидкість друку становить до 65 стор./хв, а час до виходу першої сторінки складає лише 7,75 с. Швидкість копіювання документів становить також 45 стор./хв., є підтримка створення двосторонніх копій. Модель відзначає низький рівень шуму, тому можна розмістити принтер навіть у невеликих офісних приміщеннях.

Гранична роздільна здатність для друку складає 2400x1200 точок на дюйм, для операцій сканування та копіювання — 600x600 точок на дюйм.

PageWidePro 777z обладнано мережевим інтерфейсом та бездротовими модулями для друку за допомогою каналів Wi-Fi, NFC, Bluetooth, або Wi-Fi Direct.

Витратні матеріали

БФП використовує стійкі до дії вологи оригінальні пігментні чорнила HP. Пристрій має чотири роздільні картриджі. Виробник передбачив також картриджі підвищеної ємності для більшої економії при великих обсягах друку.

Принтер друкує на широкому спектрі носіїв: від карток формату А6 до аркушів А3 включно, конвертах та носіях нестандартного розміру. Модель придатна для друку на перфорованому, грубому або щільному папері, виготовлення фірмових бланків та фотокарток.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів