Корпусне обладнання сучасних інженерних мереж ZPAS

Головна Огляди Корпусне обладнання сучасних інженерних мереж ZPAS
25.06.2018

З березня 2018 року підтримуємо на складі у Києві наявність удосконалених телекомунікаційних шаф нової серії IT та електротехнічних шаф серії SZE2 для найкращого швидкого сервісу партнерам.

Серія IT: оптимізовані інноваційні шафи

Нова серія універсальних шаф типу IT створена на базі перевірених часом телекомунікаційних SZB та серверних SZBSE конструктивів з додаванням нових зручних функцій та уніфікації.

Усі шафи серії, як для мережевого, так і для серверного обладнання, тепер постачаються виключно в розібраному вигляді, що оптимізує логістичні витрати та надає додаткових зручностей у процесі монтажу обладнання на сайті замовника. Шафи постачаються в комплекті з трьох коробок з усіма необхідними елементами та детальною ілюстрованою інструкцією для швидкого монтажу.

Щоб уникнути можливої втрати дрібних елементів кріплення, виробник застосовує оригінальну технологію пакування. Такі деталі розміщуються на спеціальних картонних листах, кожна на своєму позначеному місці, та надійно фіксуються прозорою вакуумною упаковкою. Тепер нестача навіть найдрібнішого елемента буде відразу помічена ще на заводі в процесі комплектації.

Відтепер монтажні отвори у верхній та нижній плитах шафи стандартно закриті заглушками, що виламуються. Таким чином, немає потреби додатково встановлювати заглушки для закриття монтажних отворів. Винятками можуть стати поодинокі випадки, наприклад для додаткового кабельного вводу із щіткою. Для встановлення блоків вентиляторів у верхній плиті зроблено перфорації відповідної форми.

Залежно від призначення шафи комплектуються одностулковими дверима з перфорацією 80% чи склом. Також можлива комплектація двостулковими перфорованими дверима та перфорованими боковими стінками. Кут відкриття дверей збільшено, і тепер він становить 180°, що робить монтаж обладнання в шафі значно зручнішим.

Усі шафи стандартно комплектуються боковими стінками, двома парами монтажних профілів 19", шиною з проводами заземлення та регульованими ніжками.

Лінійка охоплює всі стандартні розміри від 24 до 47 U заввишки, 600 і 800 мм завширшки та 600, 800, 1 000, 1 200 мм завглибшки.

Загальні переваги нової серії IT

  1. Отвори для кабелю завширшки 71 мм у нижній і верхній частині для введення кабелів з трифазними рознімами.
  2. Усі отвори в нижній і верхній плитах закриті заглушками, що виламуються.
  3. Нумерація U на несівних профілях 19".
  4. Максимальний кут відкриття передніх і задніх дверей 180°.
  5. Можливість зміни напряму відкриття дверей;
  6. Можливість встановлення шафи без ніжок, безпосередньо на підлозі (немає виступальних частин під шафою).
  7. Пристосовані для з’єднання між собою в ряди для системи встановлення типу Data Box.

Усі опції для попередніх моделей шаф (полиці, кабельні організатори, блоки розеток, вентилятори тощо) сумісні з новою серією та завжди наявні на складі ERC.

Універсальні електротехнічні шафи SZE2

SZE2 — електротехнічні шафи для використання у приміщеннях. Завдяки зручній конструкції є можливість простого з’єднання шаф у ряд. На складі ERC наявні найпопулярніші шафи заввишки 2 000 мм, завширшки 600, 800, 1 000 та 1 200 мм і завглибшки 600, 400 мм. Є можливість замовити шафи інших розмірів.

У комплект базової конфігурації входить каркас шафи, передні двері із замком типу «doppelbart», задня стінка, суцільні заглушки верхньої плити та комплект складальної заглушки нижньої плити. Бічні стінки, цоколь, дах, монтажні панелі, рим-болти та інші елементи додаткового оснащення замовляються окремо.

Ступінь захисту шафи — IP54 згідно зі стандартом EN60529. Каркас, двері, стінки, дах і цоколь стандартно пофарбовані епоксідно-поліестровою порошковою фарбою кольору RAL 7035, що призначена для використання в приміщеннях. За індивідуальним замовленням можна застосувати фасадну фарбу зі збільшеною стійкістю до дії атмосферних чинників, із застосуванням підкладки з поліцинку. Монтажні панелі оцинковані, монтажні профілі з алюцинку.

Шафа має зварний каркас. У бічних рамах є отвори для кріплення системи монтажних профілів або панелі. У верхній і нижній плитах каркаса є отвори для вводу кабелів або встановлення вентиляційної панелі. Стандартно ці отвори закрито заглушками.

У шафах завширшки 1 000 і 1 200 мм — двостулкові двері, а у шафах завширшки 800 і 600 мм — одностулкові. У шафах будь-якої ширини можлива заміна задньої стінки на двері. Стандартно двері оснащено триточковим замком і підсиленою рамою з отворами для кріплення кабельних каналів джгутів. За індивідуальним замовленням можна виготовити скляні двері у сталевій рамі чи двері з вентиляційними решітками. Максимальний кут відкривання дверей 120°.

Відтепер на складі ERC постійно підтримується розширений асортимент корпусного обладнання ZPAS і різноманітних опцій до нього. Це надає нові можливості для оперативного та якісного вирішення задач з побудови інформаційних систем різного ступеня складності. Наявність електротехнічних моделей розширює нашу співпрацю з інтеграторами, які концентруються на рішеннях автоматизації, диспетчеризації та захисту об’єктів енергетики, промисловості та транспорту.

Кріплення обладнання в шафі за допомогою опцій:

  • монтажні панелі різних розмірів вміщаються на раму шафи чи монтажні профілі;
  • завдяки монтажним профілям всередині шафи можна створити монтажні конструкції необхідної конфігурації (отвори в профілях відповідають вертикальним і горизонтальним отворам каркаса);
  • монтажні профілі на відстані 19" для кріплення стандартного телекомунікаційного обладнання;
  • поворотна рама стандарту 19" — для шаф завширшки 800 мм пропонується симетрична й асиметрична модель.

 

За консультаціями з питань коректного підбору обладнання й опцій ZPAS для вирішення конкретних задач просимо звертатися на адресу ups@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів