Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 2

Головна Огляди Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 2
25.10.2018

Виклик громадському транспорту і заторам. У великих містах часто можна спостерігати, як сучасні мешканці використовують електротранспорт як основний засіб переміщення та віддають йому перевагу, заощаджуючи при цьому час, гроші та нерви.

Але чи все так легко і чи варте воно того? На ці та інші питання спробуємо знайти відповіді на прикладі досвіду використання моноколеса Segway One S2.

Чому саме моноколесо? Серед усіх видів електротранспорту моноколесо є найскладнішим в освоєнні та потребує багато часу на адаптацію до його принципів керування та формування навички тримати баланс. Але його переваги, сподіваюсь, повністю перевершать ці незручності.

День 2

Можливості Segway One S2

Після засвоєння перших навичок керування з’явилося бажання протестувати всі особливості моноколеса відносно інших видів електротранспорту. Однією з найважливіших характеристик Segway One S2 є 14-дюймове колесо, яке здатне легко долати дрібні перешкоди та навіть невеличкі бордюри. Покриття у містах змінюється постійно, і висока прохідність грає велику роль під час руху.

Моноколесо легко подолало нерівний асфальт, ґрунт, траву, дрібний щебінь та навіть незначні насипи піску під час поїздки.

Одразу зауважу, що рух у таких умовах потребує додаткової майстерності керування, а також наявності здорового глузду. Оскільки це не екстремальний транспорт, то не передбачено, що ви будете рухатись вниз зі сходів або через величезні вибоїни на дорозі. Їх все одно доведеться оминати. В усіх інших обставинах, за наявності певного досвіду, можна рухатись, не сходячи з колеса взагалі. Завдяки захисту від вологи стандарту IP54 можна навіть пересуватись через неглибокі калюжі та не турбуватися за справність електронних компонентів всередині.

Наступне, що мене вразило – це швидкість. Після проходження навчання застосунок відкриває можливість рухатись зі швидкістю до 24 км/год, що значно швидше, ніж на гіроборді або гіроскутері (10-15 км/год). Цей показник дійсно важливий при переміщеннях на великі відстані. До речі, запас ходу Segway One S2 становить до 30 км. Колесо має електронний одометр, і за допомогою застосунку можна переглянути, скільки кілометрів ви вже проїхали з моменту його придбання.

На цьому колесі їздило багато людей. Його загальний пробіг – близько 1000 км. При цьому все працює так, ніби його купили тільки вчора. Якість, що тут скажеш. На катання в парку я витратив більше двох годин із перервами, і у мене залишилось ще близько 20 км запасу ходу.

 

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 1

Товари з публікації
код товару: 24.00.0002.70
немає в наявності
Комфорт і радість руху подарує вам інноваційний транспортний засіб - моноколесо Ninebot One S2. Потужність двигуна досягає 500 Ватт, що дає можливість розігнатися до швидкості 24 км/год. Вага всього 11,4 кг - пристрій легко можна носити з собою.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів