Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 3

Головна Огляди Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 3
27.10.2018

Виклик громадському транспорту і заторам. У великих містах часто можна спостерігати, як сучасні мешканці використовують електротранспорт як основний засіб переміщення та віддають йому перевагу, заощаджуючи при цьому час, гроші та нерви.

Але чи все так легко і чи варте воно того? На ці та інші питання спробуємо знайти відповіді на прикладі досвіду використання моноколеса Segway One S2.

Чому саме моноколесо? Серед усіх видів електротранспорту моноколесо є найскладнішим в освоєнні та потребує багато часу на адаптацію до його принципів керування та формування навички тримати баланс. Але його переваги, сподіваюсь, повністю перевершать ці незручності.

День 3

Транспортний засіб

Сьогодні я перший раз вирішив дістатися до роботи, комбінуючи моноколесо і метро. І тут я зрозумів, як важливо мати компактний легкий транспортний засіб. Жоден гіроборд чи навіть самокат ніколи не зрівняються габаритами та зручністю транспортування з моноколесом, не кажучи про вагу пристрою.

Зазвичай я витрачаю 15 хв пішки на дорогу до метро, 25 хв у метро та 20 хв від метро до офісу (всього близько 1 год). Цього разу я дістався до роботи за 40 хв. При цьому мені не довелося бігти та відчувати через це будь-який дискомфорт. Єдине, що заважало – відсутність плавних з’їздів на тротуарах та розбиті ділянки доріг. Якби не вони, я би дістався значно швидше. У різних районах міста ситуація з покриттям дуже відрізняється, тому слід обов’язково враховувати, наскільки складним буде маршрут.

Оскільки я приїхав раніше, ніж планував, решту часу я витратив на ранкову каву та перевірку важливої пошти. Приємно кожного дня мати додаткові 40 хв. Треба буде подумати, як використати їх наступного разу.

 

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 1

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 2

Товари з публікації
код товару: 24.00.0002.70
немає в наявності
Комфорт і радість руху подарує вам інноваційний транспортний засіб - моноколесо Ninebot One S2. Потужність двигуна досягає 500 Ватт, що дає можливість розігнатися до швидкості 24 км/год. Вага всього 11,4 кг - пристрій легко можна носити з собою.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів