Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 4

Головна Огляди Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 4
29.10.2018

Виклик громадському транспорту і заторам. У великих містах часто можна спостерігати, як сучасні мешканці використовують електротранспорт як основний засіб переміщення та віддають йому перевагу, заощаджуючи при цьому час, гроші та нерви.

Але чи все так легко і чи варте воно того? На ці та інші питання спробуємо знайти відповіді на прикладі досвіду використання моноколеса Segway One S2.

Чому саме моноколесо? Серед усіх видів електротранспорту моноколесо є найскладнішим в освоєнні та потребує багато часу на адаптацію до його принципів керування та формування навички тримати баланс. Але його переваги, сподіваюсь, повністю перевершать ці незручності.

День 4

Випробування на витривалість

У мене є домашній улюбленець. Це сибірський хаскі, його звати Фокс. Він дуже любить бігати зі мною, але цього разу я вирішив влаштувати йому справжнє випробування: перевірити у кого швидше «сяде батарейка». Ми вирушили в парк на прогулянку.

Оскільки під час руху на моноколесі руки вільні, тримати повідець дуже зручно, особливо коли можна регулювати відстань. Мандрівка зайняла кілька годин, і я зрозумів, що мій пес витриваліший, та може бігати набагато швидше, ніж я думав. Результати: середня швидкість 12 км/год, подолана відстань 27 км, переможець – Segway One S2, отримані емоції – безцінні.

 

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 1

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 2

Тест-драйв моноколеса Segway One S2. День 3

Товари з публікації
код товару: 24.00.0002.70
немає в наявності
Комфорт і радість руху подарує вам інноваційний транспортний засіб - моноколесо Ninebot One S2. Потужність двигуна досягає 500 Ватт, що дає можливість розігнатися до швидкості 24 км/год. Вага всього 11,4 кг - пристрій легко можна носити з собою.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів