Технології випереджають час

Головна Огляди Технології випереджають час
13.02.2019

IT накладає жорсткіші вимоги до існуючої інфраструктури. А постійно зростаючі потреби, у свою чергу обумовлені кількістю BYOD та IoT-пристроїв, різних додатків і обсягу трафіку, що безперечно надає безліч переваг, але й вимагає більшої продуктивності від мережі. Саме таким рішенням, для забезпечення постійно зростаючих потреб IT, має стати новий Wi-Fi стандарт 802.11ax, який завдяки впровадженню нової модуляції OFDMA та покращенню технології MU-MIMO, реалізує підвищення пропускної здатності до чотирьох разів.

HPE Aruba завжди втілює у свої продукти інноваційні рішення, і новий стандарт 802.11ax не є винятком. І тільки-но всі захотіли відчути можливості нового стандарту, як HPE Aruba анонсувала нові точки доступу серії 510 стандарту 802.11ax, які поєднали всі переваги бездротових рішень HPE Aruba та вдосконалення нового стандарту 802.11ax. Їх було розроблено для забезпечення високопродуктивного доступу в умовах високої щільності мобільних та IoT-пристроїв. Точки доступу серії 510 забезпечують ефективне й одночасне обслуговування кількох клієнтів, що підвищує швидкість передавання даних як для кожного окремого пристрою, так і для всієї мережі у цілому.

Подивимося, які переваги нададуть нові Wi-Fi точки доступу HPE Aruba серії 510.

  • Висока продуктивність. Dual Radio 802.11ax з OFDMA (Orthogonal Frequency Division Multiple Access — це метод забезпечення передавання інформації багатьом користувачам одного радіо­спектра на основі технології OFDM). MU-MIMO (Multi-User MIMO — це система MIMO, яка призначена для одночасної роботи з багатьма користувачами) для downlink (від точки доступу до клієнтських пристроїв) та uplink (від клієнтських при­строїв до точки доступу). Модуляція QAM-1024 (квадратурна-амплітудна модуляція із символьною швидкістю 10 біт).
  • Гнучке розгортання — підтримують роботу на базі Aruba Mobility Controller та без контро­лера, коли функція контро­лера віртуалізується у кластері точок доступу в режимі Instant.
  • Підтримка Bluetooth 5 та Zigbee для функцій локації роботи з IoT-пристроями.
  • Висока пропускна здатність — 4,8 Гбіт/с у діапазоні 5 ГГц та 575 Мбіт/с в діапазоні 2,4 ГГц, що забезпечує сукупну пропускну здатність у 5,4 Гбіт/с (4 × 4 MIMO та чотири просторових потоки в 5 ГГц і 2 × 2 MIMO з двома просторовими потоками для 2,4 ГГц).
  • Наявність моделей як з вбудованими антенами, так і з рознімами під зовнішні антени.
  • Наявність Ethernet-порта HPE SmartRate для високошвидкісного підключення до мережі на швидкості до 2,5 Гбіт/с.

Код товару

Опис

Q9H62A

Aruba AP-515 (RW) Dual Radio 4 × 4:4 + 2 × 2:2 802.11ax Internal Antennas Unified Campus AP. Із чотирма вбудованими дводіапазонними, всенаправленими антенами.

Q9H57A

Aruba AP-514 (RW) Dual Radio 4 × 4:4 + 2 × 2:2 802.11ax External Antennas Unified Campus AP. Із чотирма рознімами під зовнішні дводіапазонні антени.

 

Щоб замовити або дізнатися більше про нові точки доступу HPE Aruba серії 510 та про новий стандарт 802.11ax, звертайтеся до вашого менеджера в ERC або пишіть на Network@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів