Захищені за військовими стандартами ноутбуки та планшети Durabook

Головна Огляди Захищені за військовими стандартами ноутбуки та планшети Durabook
18.01.2023

З-поміж постійних клієнтів Durabook, окрім екстремальних туристів і промислових компаній із жорсткими умовами в цехах (підвищена температура, вологість, запиленість, електромагнітні хвилі тощо), є й, зокрема, Збройні сили США. Чим саме Durabook здобув довіру таких вимогливих користувачів?

Нові вітчизняні реалії ставлять нетипові завдання до комп’ютерної техніки – вона має бути портативною та захищеною, причому не лише за цивільними, а й за військовими стандартами. Цим критеріям повністю відповідають ноутбуки тайванського бренда Durabook, який уже понад два десятиліття спеціалізується саме на захищеній електроніці.

Найзахищеніший ноутбук у світі

Durabook Z14I – це, напевно, найзахищеніший ноутбук у світі, створений на базі процесора Intel Core 11-го покоління та дискретної відеокарти (опціонально) GeForce GTX 1050. Зовсім відмовившись від вентиляторів, ноутбук було зроблено герметичним відповідно до стандарту IP65. Це означає стовідсоткову захищеність від дрібнодисперсного пилу та струменів води.

Ноутбук сертифіковано за американськими військовими стандартами MIL-STD-810H і MIL-STD-461G, інакше кажучи, він без наслідків витримує падіння з висоти до 1,8 м та не боїться впливу електромагнітного випромінювання. А європейська сертифікація ANSI C1D2 дає змогу працювати в умовах з підвищеним рівнем легкозай­мистих газів та парів бензину в повітрі.

Найлегший і найтонший

Durabook S15AB – найлегший і найтонший 15,6-дюймовий захищений ноутбук: 2,6 кг і 3 см відповідно.

Витримує падіння з висоти 0,9 м не боїться пилу (стандарт IP5X).

Вміщує до трьох SSD-дисків і працює без підзаряджання до 13,5 год.

Найзахищеніший планшет-трансформер

Durabook U11I – Windows-планшет на процесорі Intel Core 10-го покоління, а точніше, трансформер (можна додатково придбати приєднувану клавіатуру). Має повний перелік сертифікатів: 810H, 461G, C1D2 та IP65. Підтримує «гарячу заміну» батареї та диска, під час якої немає потреби вимикати пристрій.

Дисплей DynaVue має надвисоку яскравість (до 1 000 ніт), тому зображення на ньому чітко видно навіть під прямими променями сонця. Можливе сенсорне керування чотирма методами: стилус, пальці, мокрі руки й навіть рукавички.

«Напівзахищена» молодша модель

Durabook S14I – молодша 14-дюймова модель, яка є, за твердженням виробника, «напівзахищеною».

Припустиме падіння з висоти до 1,2 м, а також потрапляння пилу всередину та намокання під рясним дощем – це абсолютно не шкодить пристрою (стандарт IP53).

Легкі, проте суперзахищені планшети

Durabook R11 - як порівняти з U11I, має меншу вагу (лише 1,2 кг) і старіший процесор (Intel Core 8-го покоління), але він несумісний із зовнішньою клавіатурою. Витримує падіння з висоти 1,2 м. Cтупені захисту аналогічні моделі U11I: цілковитий захист від пилу, від струменів води, від електромагнітного випромінювання та підвищеного рівня газів у повітрі.

Також наявна бюджетна конфігурація Durabook R11L із процесором Intel Pentium, 4 ГБ оперативної пам’яті та SSD на 128 ГБ без можливості апгрейду.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів