Вебінар «Хмарна платформа Oracle для рішення завдань Інтернету речей»

Головна Заходи Вебінар «Хмарна платформа Oracle для рішення завдань Інтернету речей»
10.08.2017

Запрошуємо вас на безкоштовний вебінар «Хмарна платформа Oracle для рішення завдань Інтернету речей», який відбудеться 15 серпня 2017 року об 11:00.

На вебінарі ви детально дізнаєтесь про хмарний сервіс Internet of Things як платформу Інтернета речей. IоT Cloud Service забезпечує надійну та безпечну взаємодію з пристроями та шлюзами, має потужний двигун обробки даних та виявлення бізнес-подій, а також дозволяє інтегруватися з картами та необхідними системами. IоT Cloud Service дозволяє візуальними засобами налаштовувати додатки обробки подій для різних потоків та задач. В рамках вебінару також будуть представлені:

  • Готові SaaS-додатки для різноманітних задач світу Інтернету речей (автопарки, виробничі лінії, предиктивне обслуговування тощо)
  • Архітектура побудови комплексних систем IoT, багаточисленні сфери застосування та цікаві впровадження
  • Платформа Oracle Mobile Cloud Service – найпопулярніший додатковий сервіс, що дозволяє легко та зручно задіяти мобільні пристрої
  • Коротко про інші додаткові сервіси, що використовуються у проектах: Integration Cloud Service, Oracle Cloud Machine та аналітичні інструменти
Дата 15 серпня 2017 року (вівторок)
Час 11:00 за київським часом
Місце онлайн
Доповідач Олексій Задонський, Архітектор та провідний спеціаліст з технологій Oracle

 

Дізнатися більше про вебінар та зареєструватися.

Якщо у вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся oracle@erc.ua

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів