Упорядкований робочий простір – запорука ефективності з DIGITUS

Головна Часопис Упорядкований робочий простір – запорука ефективності з DIGITUS
25.04.2024

Неважливо, працює користувач у великому офісі, вдома чи коворкінгу, його робочий простір має бути правильно організований, адже це ключовий аспект продуктивності та комфорту. Використання продукції DIGITUS – можливість підвищити продуктивність, забезпечивши при цьому ефективну організацію робочого простору, відповідність технічним вимогам і комфорт під час роботи.

З’єднати все: кабелі та адаптери DIGITUS для швидкого передавання даних

Одним із важливих етапів організації робочого простору є правильне підключення обладнання: моніторів, телефонів, телевізорів і комп’ютерів. Аби їхня робота була безперебійною, для під'єднання цих пристроїв необхідно використовувати надійні і якісні кабелі та адаптери, і тут згодиться лінійка продуктів DIGITUS. В асортименті наявні стандартні кабелі для підключення різноманітного устаткування через інтерфейси USB, HDMI, DisplayPort, Thunderbolt тощо. До того ж доступні кабелі різної довжини чи не для будь-яких сценаріїв застосування, що дає змогу створити найкомфортніші умови.

Бренд DIGITUS має в асортименті найрізноманітніші товари, які точно стануть у пригоді, зокрема: кабелі й органайзери до них, адаптери, док-станції та концентратори, кріплення для моніторів і підставки для ноутбуків, навіть столи з електричним регулюванням висоти!

Кабель DIGITUS, USB 4.0 3-го покоління

Код товару: AK-300343-008-S

За використання цього кабелю швидкість передавання аудіо- і відеосигналів чи даних становить 40 Гбіт/с, тобто: у 8 разів швидше, як порівняти з USB 3.0 (5 Гбіт/с), вчетверо швидше, ніж через USB 3.1 (10 Гбіт/с), і вдвічі швидше, аніж завдяки USB 3.2 (20 Гбіт/с). Кабель Digitus USB 4.0 — це можливість передавати великі обсяги даних, зокрема фільми та музику, за лічені секунди! До того ж реалізовано підтримання нового стандарту USB Power Delivery Revision 3.1, що забезпечує швидке заряджання потужністю до 240 Вт.

Кабель DIGITUS, USB TYPE-C, AOC AV

Код товару: AK-330160-150-S

Кабель USB Type-C (AOC AV) оптимальний для передавання широкосмугового, нестисненого відео та аудіо на великі відстані. Гібридна конструкція — поєднання мідних й оптоволоконних провідників — зумовлює усунення електромагнітних перешкод для забезпечення передавання даних без втрат по всій довжині кабелю з роздільною здатністю UHD до 4K/60 Гц і пропускною здатністю до 21,6 Гбіт/с. Кабель буде особливо корисним для використання в будинках, кімнатах для переговорів і конференц-залах.

Спіральний кабель DIGITUS, з інтерфейсом USB 2.0/USB Type-C

Код товару: AK-300430-006-S

Спіральний кабель забезпечує заряджання потужністю 60 Вт (20 В/3 А) різноманітних мобільних пристроїв. Крім того, його можна використовувати для синхронізації, наприклад, смартфона з ПК або ноутбуком, зі швидкістю передавання даних 480 Мбіт/с. Завдяки гнучкості та унікальному дизайну його можна використовувати ­будь-де: згодиться для застосування в автомобілі або як запасний кабель для дому чи офісу.

Гібридний кабель DIGITUS, HDMI AOC

Код товару: AK-330126-200-S

Гібридний кабель HDMI AOC є вдалим рішенням для передавання нестисненого відео та аудіо на великі відстані. Особливості гібридної конструкції, а саме застосування мідних й оптоволоконних провідників, сприяє усуненню електромагнітних перешкод, забезпечуючи передавання даних без втрат по всій довжині кабелю з роздільною здатністю UHD до 8K/60 Гц і пропускною здатністю до 48 Гбіт/с. Завдяки застосуванню волоконної оптики довжина кабелю становить 20 м.

Високошвидкісний з’єднувальний кабель DIGITUS, HDMI

Код товару: AK-330118-300-S

Виріб із високою пропускною здатністю є оптимальним для передавання відео та аудіо на великі відстані: завдяки вбудованому підсилювачу сигналу кабель забезпечує передавання даних без втрат по всій своїй довжині з роздільною здатністю UHD до 4K/30 Гц. Згодиться для використання не тільки вдома, а й у кімнатах для нарад або конференцій. До того ж реалізовано підтримання численних стандартів, як-то: відео — HEC, CEC, Full HD3D HFR, Deep Color, Multistream; аудіо — ARC, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD тощо.

Адаптер DIGITUS 3 В 1, HDMI

Код товару: AK-330403-002-S

За допомогою адаптера HDMI 3 в 1 можна підключити комп’ютер, ноутбук або програвач Blu-Ray через інтерфейс HDMI типу A до будь-якого дисплея з підтриманням DisplayPort, VGA або DVI, тобто користувач отримує можливість використовувати додатковий дисплей. Адаптер передає вміст 4K/2K Ultra HD на монітор із частотою 30 Гц зі швидкістю до 3 Гбіт/с, тож можна насолоджуватися бездоганною «картинкою».

Док-станції та концентратори DIGITUS для розширення меж можливого

Організовувати простір потрібно не лише з огляду на комфорт, але й на продуктивність та ефективність роботи. Попри новітні технології, які застосовують для ноутбуків та ультрабуків, персональні «помічники» часто мають обмежену кількість інтерфейсів для підключення, що створює певні складнощі, особливо коли потрібно підключити багато різних пристроїв, зарядити їх, передавати дані або відтворювати аудіо- та відеоконтент, і все це одночасно!

З огляду на це в асортименті DIGITUS є багато моделей док-станцій і концентраторів, що розширюють можливості з'єднання, задовольняючи потребу в підключенні всіх необхідних для виконання завдань пристроїв — жодних компромісів. Незалежно від того, чи потрібно під’єднати зовнішній монітор, клавіатуру, мишу, принтер або навіть зарядити телефон чи планшет, пристрої DIGITUS легко впораються із цим, забезпечуючи плавне відтворення аудіо та відео, стабільне передавання даних, а також швидке заряджання.

Док-станція DIGITUS, USB 4.0

Код товару: DA-70897

Док-станція DIGITUS USB 4.0 надає змогу перетворити один рознім USB-C ноутбука на 14 додаткових портів: доступне під’єднання двох моніторів із можливістю одночасного керування, тоді як інші інтерфейси забезпечують підключення до локальної мережі, USB (USB-C, USB-A), аудіорозніму та двох незалежних слотів для зчитування карток пам’яті. Крім того, завдяки вбудованому USB-C із функ­цією USB Power Delivery є змога відновлювати заряд мобільних пристроїв, використовуючи технологію швидкого заряджання.

Док-станція DIGITUS, 14”

Код товару: DA-70868

14-дюймова док-станція «подарує» 14 додаткових портів, використовуючи один USB-C, зокрема: розніми HDMI, DisplayPort і VGA для підключення моніторів, проєк­торів, телевізорів тощо, тоді як інші інтерфейси забезпе­чують підключення до локальної мережі, USB (USB-C, USB-A), аудіорозніму та двох незалежних слотів для зчитування карток пам’яті. Крім того, завдяки вбудованому USB-C із функцією USB Power Delivery є змога відновлювати заряд мобільних пристроїв, використовуючи технологію швидкого заряджання.

Док-станція DIGITUS, USB-C

Код товару: DA-70884

Компактна док-станція допоможе розширити можливості ноутбука, перетворюючи один рознім USB-C на 8 додаткових інтерфейсів. Модель має два розніми HDMI, USB-C Power Delivery, два додаткові USB 3.0, гігабітний порт RJ45, а також два слоти для зчитування карт SD і MicroSD. Корпус моделі виготовлено зі шліфованого алюмінію, що надає пристрою стильного й елегантного вигляду. Підключається завдяки технології Plug and Play — швидке з’єднання без додаткового ПЗ.

Концентратор DIGITUS, USB 3.0

Код товару: DA-70231

Чотирипортовий концентратор DIGITUS USB 3.0 забезпечує можливість одночасно керувати чотирма USB-пристроями на ПК або Mac. Підключивши необхідну периферію, можна насолоджуватися надзвичайно високою швидкістю USB 3.0 (до 10 разів швидше, ніж USB 2.0). А завдяки стандарту Super-Speed USB 3.0 доступне швидке передавання даних до 5 Гбіт/с. Передбачено зворотну сумісність з інтерфейсом USB 2.0.

Адаптер DIGITUS, USB-C – HDMA+DP+VGA

Код товару: DA-70859

Виріб 3 в 1 надає змогу виводити до трьох однакових або різних відеосигналів на три різні дисплеї за допомогою інтерфейсів HDMI, DisplayPort або VGA. Рознім HDMI підтримує роздільну здатність UHD до 4K/30 Гц, а DP — до 4K/60 Гц (один монітор). Адаптер стане в пригоді користувачам, які послуговуються пристроями з різним типом підключення, або тим, хто хоче вдома одночасно виводити відеоконтент і на телевізор, і на проєктор. А компактний розмір робить адаптер дійсно мобільним «помічником».

Кабель-адаптер DIGITUS, USB-C – DisplayPort

Код товару: DA-70824

За допомогою адаптера USB-C–DisplayPort користувач зможе підключити монітор, проєктор або телевізор із DisplayPort до свого ноутбука або планшета через рознім USB-C, також передбачено можливість передавати аудіосигнал до акустичних систем. Залежно від пристрою-джерела, адаптер підтримує роздільну здатність до 8K/30 Гц із пропускною здатністю 32,40 Гбіт/с, а стиснену — навіть на 60 Гц. Завдяки технології Plug and Play не потрібно встановлювати драйвери чи здійснювати будь-які налаштування: під’єднавши кабель-адаптер, можна відразу братися до роботи.

Аксесуари DIGITUS для проєктування сучасного, розумного та зручного робочого місця

Важливо створити зручне робоче місце, що сприятиме продуктивності, а також допоможе запобігти виникненню проблем зі здоров’ям, які можуть розвинутися через неправильну посадку та обмежену рухливість. В асортименті DIGITUS знайдеться все необхідне для облаштування сучасного, ергономічного та насамперед зручного робочого місця — як в офісі, так і вдома. Важливим є правильне розташування монітора: за допомогою поворотних кріплень DIGITUS користувач зможе налаштувати оптимальне його положення.

Також має значення й висота робочого місця. В асортименті бренда наявні столи та рами столів з електричним регулюванням висоти для роботи сидячи або стоячи, що допоможуть забезпечити необхідну активність і сприятимуть підтриманню гарного самопочуття. Для тих, хто переважно використовує для роботи ноутбук, також у пригоді стане підставка для нього, адже виріб забезпечує можливість створити ергономічне робоче місце без жодних зусиль.

Кріплення DIGITUS для монітора

Коди товарів: DA-90395, DA-90361

Використовуючи універсальні тримачі, можна зручно закріпити монітори з діагоналлю екрана від 15” до 27” або від 15” до 32” (залежно від моделі) за допомогою затискача. Кріплення VESA легко вставляється у відповідний паз та автоматично блокується. Без надмірних зусиль вдасться налаштувати положення монітора відповідно до потреб, повертаючи й нахиляючи його, наприклад, для встановлення портретного положення. Кріплення сумісні з LED- і LCD-моніторами будь-яких виробників.

Підставка DIGITUS для ноутбука

Код товару: DA-90368

Мобільна підставка для ноутбука DIGITUS забезпечує можливість без зайвих зусиль створити ергономічне робоче місце. Можливе регулювання кута нахилу (5 рівнів), тож підставку легко адаптувати до ноутбука будь-якого типу або висоти столу. Відкрита конструкція зумовлює оптимальну вентиляцію встановленого пристрою. На підставці вміщується ноутбук із діагоналлю 10-15” і вагою до 5 кг.

Стіл DIGITUS з електричним регулюванням висоти

Код товару: DA-90406

Висоту столу можна налаштовувати в діапазоні від 72 до 121 см завдяки системі електричного регулювання, використовуючи для цього вбудовану панель керування, а функція захисту допоможе запобігти зіткненню з перешкодами під стільницею. Ба більше, конструкцією передбачено можливість заряджати мобільні пристрої, як-то смартфони або планшети, завдяки двом вбудованим рознімам USB-A та одному USB-C. Шухляда під стільницею слугує для зберігання речей — можливість уникнути безладу на столі.

Рама стола DIGITUS з електричним регулюванням висоти

Код товару: DA-90434

Рама стола з регульованою висотою – оптимальна основа для стільниць завширшки від 110 до 200 см і завглибшки від 60 до 100 см. За допомогою сенсорного дисплея можна налаштувати та зберегти до чотирьох різних рівнів висоти. Висоту рами можна регулювати в діапазоні 62-127 см зі швидкістю піднімання 35 мм/с. Максимальне навантаження становить 100 кг. Також конструкцією передбачено функцію захисту від зіткнення й блокування панелі керування.

Органайзер для кабелів DIGITUS, гнучкий

Код товару: DA-90505

Видаляючи та додаючи окремі ланки цього органайзера, користувач матиме змогу довільно регулювати довжину до максимальної висоти столу 130 см. Під час опускання столу з регульованою висотою напрямна троса акуратно складається й не плутається. Крім того, виріб має чотири окремі канали для охайного прокладання кабелів усіх типів.

Органайзер для кабелів DIGITUS

Код товару: DA-90450

Органайзер, що встановлюють під стільницею, забезпечує достатньо місця для зберігання кабелів, подовжувачів тощо. Виріб зі сталі має порошкове покриття, він міцний і довговічний. Відкрита конструкція зумовлює можливість особливо легко вкладати та зберігати кабелі.

Товари з публікації
код товару: AK-330118-300-S
немає в наявності
Цей кабель з активним підсилювачем підтримує UHD (4K) та 3D і використовується для підключення аудіо-/відеопристроїв, наприклад, програвача Blu-ray, ігрових приставок і т.д. до телевізора, монітора або ПК.
код товару: AK-330403-002-S
2865 грн*
немає в наявності
Даний адаптер дозволяє підключати комп'ютер, ноутбук або Blu-Ray плеєр з інтерфейсом HDMI тип A до будь-якого монітора з підтримкою DisplayPort, VGA або DVI. Вхідний сигнал HDMI перетворюється на сигнал DisplayPort, DVI або VGA.
код товару: DA-70868
6257 грн*
немає в наявності
14-дюймова док-станція від DIGIITUS розширює можливості ноутбука на 14 додаткових портів через одне з'єднання USB-C. Серед іншого, вона містить три відеопорти (HDMI, DisplayPort, VGA) для підключення моніторів, проекторів, телевізорів і т. д. У Windows відеосигнал може бути виведений одночасно на три різні відеопорти (режим SST); крім того, три різних відеосигнали можуть бути виведені на три різні графічні порти (режим MST). Mac OS підтримує тільки режим SST. Інші інтерфейси пропонують підключення до всіх поширених з'єднань, які повинна мати сучасна док-станція.
код товару: DA-70884
4808 грн*
є в наявності
Док-станція Digitus USB-C™. Серед іншого присутні інтегровані 2 інтерфейси HDMI® з роздільною здатністю до 4K/30 Гц, при одночасному підключенні 2-х моніторів підтримується роздільна здатність Full HD 1080P/60 Гц. Під час роботи з док-станцією можна заряджати підключений ноутбук через порт USB-C™. Максимальна потужність заряджання становить 100 Вт. Крім того, на борту є два роз'єми USB 3.0, до яких можна підключити відповідні периферійні пристрої, такі як клавіатура, миша або зовнішній жорсткий диск / USB-накопичувач.
код товару: DA-70231
1764 грн*
є в наявності
4-х портовий USB 3.0 концентратор DIGITUS дозволяє просто підключити до чотирьох USB пристроїв одночасно до ПК або Mac. Дозволяє підключати улюблені пристрої та використовувати переваги вищої швидкості з'єднання через USB 3.0 (до 10 разів швидше, ніж USB 2.0). Дизайн цього пристрою підкуповує лаконічністю та елегантністю завдяки імітації чорної полірованої поверхні фортепіано на верхній та нижній поверхнях пристрою в оправі алюмінієвого кольору.
код товару: DA-70859
2486 грн*
немає в наявності
3 додаткові графічні інтерфейси на Вашому ноутбуці (HDMI, DP і VGA) — одночасна робота з 3 моніторами. Цей мультиграфічний адаптер підтримує виведення до 3 однакових або різних відеосигналів на 3 різних вихідних дисплеї - HDMI, DisplayPort і VGA. Зрозуміло, можливе використання лише одного монітора.
код товару: DA-90361
1883 грн*
немає в наявності
Універсальне затискне настільне кріплення для одинарного монітора до 69 см (27"). Універсальна опорна стійка монітора забезпечує гнучке позиціонування Вашого монітора на робочому місці з можливістю простого регулювання нахилу та повороту в горизонтальній та вертикальній площині. Дозволяє з легкістю адаптувати для Вас висоту. Універсальна опорна стійка забезпечує можливість встановлення світлодіодних, РК-моніторів усіх марок, при виборі відповідної опорної стійки слід враховувати лише розмір VESA, а також вагу Ваших моніторів.
код товару: DA-90406
24135 грн*
є в наявності
Ергономічне рішення для вашого домашнього офісу – підвищує продуктивність та здоров'я у повсякденному робочому процесі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів