Дитячі велосипеди Miqilong - новинка в ERC

Головна Новинки Дитячі велосипеди Miqilong - новинка в ERC
28.03.2018

На склад ERC надійшли дитячі велосипеди нового в Україні бренду - Miqilong. Це якісні та безпечні велосипеди з сучасним дизайном для дітей різного віку.

Велосипеди Miqilong відрізняються від брендів-конкурентів, представлених на українському ринку, форм-фактором – вони постачаються у майже зібраному вигляді, а також мають магнієво-алюмінієву раму та додаткові аксесуари. 

До користувача велосипеди надходять майже зібрані – потрібно лише прикрутити кермо, педалі та сидіння. Залежно від моделі, велосипеди мають різні додаткові аксесуари: годинник чи пляшку для води.

Серії велосипедів Miqilong

В асортименті бренду дитячі велосипеди з діаметром коліс 12/14/16 дюймів. Всі велосипеди поділені на серії.

Серія GN

Велосипеди з  діаметром коліс 12 та 16 дюймів. Виконані в трьох кольорових рішеннях. Від інших відрізняються формою рами – вона цільнолита та незвична. Найбюджетніша модель в серії – з 16-дюймовими колесами.

Серія JZB

Просунуті велосипеди з діаметром коліс 16 дюймів. Представлені в трьох кольорових рішеннях. Особливість серії – двохпідвіс: амортизація на передній вилці та рамі.

Серія SD 

Це бюджетна серія велосипедів з діаметром коліс 12 дюймів. Представлені у чотирьох кольорових рішеннях.

Серія YD

Стильні велосипеди з діаметром коліс 14/16 дюймів. Від інших відрізняються ясравою рамою, покритою текстурованою фарбою.

Серія SSB 

Велосипеди з 16-дюймовими колесами в 3 кольорових варіантах. Особливість серії – розсувна рама.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів