Нові потужні ігрові ноутбуки Lenovo Legion Pro 7i вже в Україні

Головна Новинки Нові потужні ігрові ноутбуки Lenovo Legion Pro 7i вже в Україні
19.04.2023

Lenovo Legion Pro 7i – потужний і стильний пристрій, що легко впорається із завданнями, які потребують високої продуктивності «заліза»: від проходження найновіших ігор на високих налаштуваннях і навіть до їх розроблення. Legion Pro 7i оснащено процесором Intel Core останнього покоління, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 40-ї серії та технологією Lenovo AI Engine+ з унікальним чипом LA2-Q.

Завдяки інноваційній технології охолодження Legion Coldfront 5.0 ноутбук підтримує мінімальну температуру за максимальних навантажень. Фірмовий дисплей Lenovo PureSight Gaming та клавіатура Legion TrueStrike гарантують повне занурення в гру.

Транслюйте, створюйте та змагайтеся на найвищому рівні

Ноутбук Lenovo Legion Pro 7i оснащено процесором Intel Core i9 13-го покоління з 24 ядрами, які можуть обробляти до 32 потоків даних одночасно, завдяки чому виводить ігровий процес за межі продуктивності. За швидке реагування системи на команди та запити відповідає оперативна пам’ять обсягом 32 ГБ, а для зберігання ігор, застосунків і файлів передбачено SSD-накопичувач до 2 ТБ.

У максимальній конфігурації ноутбук має відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4090, яка підтримує технологію трасування променів і забезпечує найбільш реалістичну об’ємну графіку, що допоможе користувачам відкрити для себе нові революційні горизонти творчості та безпрецедентне прискорення робочого процесу.

Працюючи на революційному чипі LA2-Q AI, технологія Lenovo AI Engine+ стає «розумнішою», використовуючи програмний алгоритм машинного навчання для оптимального налаштування системи. Зокрема, збирає дані через Lenovo Vantage, аби відстежувати FPS у режимі реального часу та динамічно його налаштовувати для досягнення найвищої продуктивності.

Дисплей, створений для яскравих перемог

Lenovo Legion Pro 7i має фірмовий ігровий дисплей Lenovo PureSight Gaming із діагоналлю 16 дюймів і роздільною здатністю WQXGA (2 560 × 1 600 пікселів), яскравістю до 500 ніт і високою контрастністю 1 200:1 (найтемніша зона зображення на екрані в 1 200 разів відрізняється за тоном від найсвітлішої). Технології NVIDIA G-Sync, Dolby Vision і DisplayHDR 400 забезпечують якісне та чітке відображення без ривків та зависань, а покращена частота оновлення – до 240 Гц – дає змогу бути на крок попереду суперників. Екран займає 93,59 % поверхні дисплея, завдяки чому виникає враження, ніби зображення парить у просторі.

Екран оснащено технологією зниження випромінювання шкідливого синього світла й покриттям для запобігання відблискам.

Безкомпромісне охолодження

Модель Legion Pro 7i має інноваційну систему терморегуляції Legion Coldfront 5.0, яка підтримує стабільний температурний режим відеокарти й процесора протягом багатьох годин навіть за максимальних навантажень. Покращена система вентиляторів із 3D-лопатями завтовшки 0,1 мм забезпечує безшумну та плавну роботу, а масивна система забору та відведення повітря забезпечує його циркуляцію через ноутбук для високої теплової ефективності й продуктивності в енергоємних іграх і програмах. 

Деталі, що довершують користувацький досвід

Нижню кришку корпусу Legion Pro 7i виготовлено на 50 % із переробленого алюмінію, а верхню – на 30 % із перероблених полімерів. Модель має клавіатуру Legion TrueStrike із м’яким і глибоким ходом, також передбачено RGB-підсвічування кожної клавіші, кероване Legion Spectrum.

Ігрова аудіосистема Nahimic забезпечує об’ємне звучання, завдяки якому можна не тільки насолоджуватися якісним відтворенням улюбленої музики: користувачам вдасться почути всі звуки гри саме такими, як їх задумували творці, а під час спілкування з іншими членами команди можна відчути ефект присутності. Зануритися в гру ще глибше та вловлювати кожен шелест чи крок противника допоможе гарнітура Lenovo Legion H600 Wireless Gaming Headset, яку можна під’єднати через Bluetooth або combo jack.

Lenovo Legion Pro 7i доступна в Україні за ціною від 139 999 грн.

Технічні характеристики Lenovo Legion Pro 7i

  • Процесор Intel Core i9-13900HX (у максимальній конфігурації)
  • Операційна система Windows 11 Pro (у максимальній конфігурації)
  • Дисплей 16″, WQXGA (2 560 × 1 600), IPS, 240 Гц, 500 ніт, із покриттям проти відблисків
  • Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4090, 16 ГБ GDDR6, 16 384 МБ GPU, 175 Вт (у максимальній конфігурації)
  • Оперативна пам’ять до 32 ГБ DDR5 (2 × 16 ГБ, 6 000 МГц)
  • Накопичувач до 2 ТБ SSD (у максимальній конфігурації)
  • Технологія Nahimic Audio
  • Розніми: 4 × USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Type-C Gen 2, Thunderbolt 4, HDMI, Combo jack
  • Батарея до 99.99 Вт·год із підтриманням технології Super Rapid Charge
  • Бездротові інтерфейси Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2
  • Розмір (ш × в × г) 363,4 мм × 262,15 мм × 21,95-25,9 мм
  • Вага від 2,8 кг
  • Колір сірий (Onyx Grey)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів