Пристрої TP-Link Vigi: ефективна система відеоспостереження

Головна Новинки Пристрої TP-Link Vigi: ефективна система відеоспостереження
22.06.2023

Цифрове відеоспостереження є потужним інструментом, який гарантує безпеку та контроль і підвищує ефективність різних сфер сучасного життя. Наразі ця технологія стає все поширенішою, адже має низку переваг, допомагаючи виявляти загрози та проблеми, контролювати виробничі процеси та покращувати бізнесові стратегії.

Однією з найважливіших переваг цифрового відеоспостереження є посилення безпеки та контролю. Цифрове відеоспостереження забезпечує моніторинг об’єктів у режимі реального часу: офіси, магазини, парковки та громадські місця будуть під постійним наглядом, допомагаючи виявляти потенційні загрози або проблеми, попереджати можливі інциденти та оперативно вживати необхідних заходів. З його допомогою можна відслідковувати та записувати відео злочинів і інших подій, які стануть доказами та можуть бути використані під час судових процесів.

Важливим аспектом цифрового відеоспостереження, крім безпеки та контролю, є аналітика відеоданих. Завдяки їй можна отримати корисну інформацію про поведінку клієнтів, виробничі процеси, ефективність рекламних кампаній тощо. Ці дані можуть бути використані для удосконалення бізнесу, підвищення ефективності роботи в різних сферах, покращення якості продукції або послуг, виявлення вірогідних проблем і ухвалення обґрунтованих рішень.

Зручним та ефективним способом нагляду є віддалений доступ до системи. Завдяки сучасним технологіям власники чи оператори можуть відстежувати події через інтернет, контролюючи об’єкти навіть на великій відстані. Із розвитком цифрового відеоспостереження можна очікувати на постійне розширення його можливостей і збільшення переваг.

Коли йдеться про безпеку, наявність камер відеоспостереження, які пропонують виняткову продуктивність і розширені можливості, має першорядне значення. Розуміючи цю потребу, у TP-Link з’явився суббренд Vigi, в асортименті якого – сучасні камери спостереження, розроблені для забезпечення неперевершеної функціональності та надійних результатів.

IP-камери TP-Link Vigi

Камери Vigi вражають роздільною здатністю, яка становить 4 МП. Завдяки їй можна роздивитися найдрібніші деталі, що забезпечує всебічний моніторинг і аналіз.

У камерах Vigi реалізовано технологію Color Vision  цілодобовий кольоровий режим, що розроблено для деталізації зображення, знятого камерою за різних сценаріїв із низьким освітленням, і робить кольори яскравішими.

Основний принцип роботи Color Vision полягає в комбінації кольорової й інфрачервоної технологій. Задля цього камеру Vigi оснащено високочутливими сенсорами та вбудованими освітлювачами. Крім того, камера має спеціальний фільтр, здатний відокремлювати кольоровий спектр світла та інфрачервоні промені. За недостатнього освітлення пристрій автоматично переключається на режим інфрачервоного освітлення, що дає змогу знімати в темряві.

Технологія Color Vision: приклад відео 1, приклад відео 2

У камерах Vigi реалізовано універсальний механізм панорамування та нахилу (PTZ), пропонуючи гнучкі маршрути патрулювання й автоматичне відстеження для забезпечення повного охоплення та захисту критично важливих зон.

Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi камери Vigi спрощують процес під’єднання до мережі, усуваючи необхідність у громіздких кабелях і додаючи зручності під час встановлення.

Міцний вологозахищений корпус класу IP67 надійно вбереже пристрої Vigi від вологи, вони витримають суворі умови експлуатації, а встановлювати камери можна навіть за найскладніших обставин.

Камери Vigi наділені інтелектуальними функціями виявлення, включаючи вияв людей, руху, перетину лінії, вторгнення чи саботажу. Завдяки цьому функціональному розширенню користувачі можуть отримувати повідомлення в режимі реального часу, коли хтось перетинає «червону» лінію, входить до зони, яку охороняють, або втручається в роботу камери, підвищуючи ситуаційну обізнаність і оперативність реагування.

Технологія інтелектуального інфрачервоного (ІЧ) підсвічування камери Vigi забезпечує чітку видимість об’єктів, розташованих далеко від неї або в безпосередній близькості під час нічного спостереження.

Із функцією широкого динамічного діапазону (WDR) камер Vigi гарантовано, що зони з екстремальними перепадами яскравості такі, як підсвічування або відблиски, будуть належним чином збалансовані, в результаті чого забезпечується оптимальне зображення з підвищеною деталізацією.

Для підвищення чіткості зображення та зниження візуального шуму в камерах Vigi застосовано цифрове 3D-шумозаглушення (3D DNR), яке мінімізує зернистість і оптимізує різкість відео.

Камери Vigi підтримують стиснення відео за стандартом H.265+, забезпечуючи кришталево чисті стислі відеопотоки без погіршення якості зображення. Завдяки цій передовій технології можна ефективно використовувати місце на жорсткому диску і знижувати навантаження на мережу, що призводить до економії коштів без втрати якості відео.

Щоб забезпечити користувачам безперешкодний контроль і керування своїми системами безпеки, TP-Link пропонує інтуїтивно зрозумілий мобільний застосунок Vigi для Android та IOS. Із його допомогою користувачі контролюватимуть свої камери спостереження, отримуватимуть миттєві сповіщення й доступ до різних функцій безпеки прямо на кінчиках своїх пальців. 

 

Роздільна здатність 4МП

Color Vision

Слот для карт пам’яті Micro SD

Кодек H.265+

Підтримка моб. додатку TP-Link Vigi

Інтелект. функції виявлення

Функція широкого дин. діапазону (WDR)

Інтелект. інфр. (ІЧ) підсв-ння

Технологія цифрового 3D-шум-ння (3D DNR)

WiFi

Універс. механізм панорамування і нахилу (PTZ)

C540-W-4

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

C540-4

+

+

+

+

+

+

+

+

+

-

+

C440-W-4

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

-

C440-4

+

+

+

+

+

+

+

+

+

-

-

C440-2.8

+

+

+

+

+

+

+

+

+

-

-

С340-W-4

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

-

C340-4

+

+

+

+

+

+

+

+

+

-

-

Відеореєстратори TP-Link Vigi

Безперебійні та комплексні рішення для відеоспостереження запропонують мережеві відеореєстратори (NVR) Vigi. Ці надійні системи відеозапису та моніторингу, оснащені розширеними функціями та передовими технологіями, стануть у пригоді для безпеки та фіксації критично важливих подій.

Однією з головних особливостей мережевих відеореєстраторів Vigi є можливість запису в режимі 24/7. Пристрої автоматично зберігають до 10 ТБ відеозаписів із підключених камер, гарантуючи, що жоден важливий момент не залишиться непоміченим або незафіксованим.

Завдяки можливості перегляду 16 каналів у режимі реального часу мережеві відеореєстратори Vigi надають користувачам чітке та деталізоване зображення з роздільною здатністю до 8 МП. Це дає змогу здійснювати комплексний моніторинг і спостерігати з різних точок зору, гарантуючи, що кожен кут буде охоплений.

Що стосується пошуку та відтворення, мережеві відеореєстратори Vigi пропонують швидку та ефективну функціональність. Користувачі можуть легко прискорити відтворення та швидко знайти важливі кадри, коли це необхідно, за датою, типом події або тегами.

Із мережевими відеореєстраторами Vigi можна здійснювати віддалений моніторинг за допомогою мобільного застосунку Vigi. Застосунок має простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Зі своїх мобільних пристроїв користувачі можуть віддалено контролювати систему відеоспостереження, отримувати доступ до відеопотоків і сповіщення в режимі реального часу.

Із технологією стиснення відео H.265+ мережеві відеореєстратори Vigi забезпечують кришталево чисту якість зображення без необхідності використання додаткової смуги пропускання. Цей вдосконалений алгоритм оптимізує простір на жорсткому диску, зменшує використання пропускної здатності мережі та мінімізує витрати, зберігаючи при цьому виняткову чіткість відео.

Аби бути сумісними та гнучкими, мережеві відеореєстратори Vigi відповідають широко поширеному стандарту ONVIF. Завдяки цьому вони безперешкодно інтегруються з IP-камерами Vigi, а також з камерами інших виробників, що дає можливість створювати комплексні та універсальні системи відеоспостереження, пристосовані до конкретних потреб користувачів.

Мережеві відеореєстратори Vigi пропонують достатню ємність для зберігання даних із підтримкою жорстких дисків до 10 ТБ (йдеться про підтримку жорстких дисків 3,5″, яких немає в комплектованні, можна додатково переглянути тут). Отож, можна безпечно зберігати відеоматеріали локально, забезпечуючи тривалий період запису – приблизно 720 днів, залежно від налаштувань і конфігурації камери.

Крім того, мережеві відеореєстратори Vigi оснащені функцією двостороннього аудіозв’язку, аби одночасно слухати та говорити. Ця функція покращує інтерактивне відеоспостереження, полегшуючи спілкування в режимі реального часу і втручання в разі потреби.

Мережеві відеореєстратори TP-Link Vigi поєднують розширені функції, надійні можливості зберігання та зручні опції віддаленого моніторингу, щоби забезпечити комплексне і надійне рішення для відеоспостереження. Завдяки кришталево чистій якості відео, ефективній технології стиснення та гнучкій сумісності мережеві відеореєстратори Vigi дають користувачам можливість підтримувати підвищений рівень безпеки та ефективно реагувати на будь-яку ситуацію. 

 

К-сть каналів запису

К-сть Мп в камерах

Підтримка моб. додатку TP-Link Vigi

Підтримка HDD 3.5”

Стандарт ONVIF

Підтримка кодеку H.265+

TP-LINK VIGI NVR1008H

8

8

+

До 10ТБ

+

+

TP-LINK VIGI NVR1016H

16

8

+

До 10ТБ

+

+

Відеоспостереження Vigi пропонує комплексні та надійні рішення для безпеки. Незалежно від призначення – житлові, комерційні чи промислові об’єкти, пристрої Vigi гарантують спокій, оптимальне відеоспостереження та посилений захист.

Товари з публікації
код товару: VIGI-C340-4
3689 грн*
є в наявності
VIGI 4Мп зовнішня мережева камера з кольоровим зображенням. Роздільна здатність 4 Мп дозволить розглянути навіть найдрібніші деталі. Кольорове цілодобове зображення дозволить вести відеоспостереження навіть у пітьмі завдяки високочутливій матриці та наявності прожекторів.
код товару: VIGI-C340-W4
4699 грн*
є в наявності
Вулична циліндрична IP‑камера 4 Мп з Wi‑Fi і кольоровим нічним баченням. Роздільна здатність 4 Мп: дозволить розглянути навіть найдрібніші деталі. Кольорове зображення цілодобово: дозволить вести відеоспостереження навіть у пітьмі завдяки високочутливій матриці та наявності прожекторів.
код товару: VIGI-C440-2.8
3399 грн*
є в наявності
IP‑камера 4 Мп з кольоровим нічним баченням. Роздільна здатність 4 Мп дозволить розглянути навіть найдрібніші деталі. Цілодобове кольорове зображення дозволить вести відеоспостереження навіть у пітьмі завдяки високочутливій матриці та наявності прожекторів.
код товару: VIGI-C440-4
3399 грн*
є в наявності
IP‑камера 4 Мп з кольоровим нічним баченням. Роздільна здатність 4 Мп дозволить розглянути навіть найдрібніші деталі. Цілодобове кольорове зображення дозволить вести відеоспостереження навіть у пітьмі завдяки високочутливій матриці та наявності прожекторів.
код товару: VIGI-C440-W4
3689 грн*
є в наявності
IP‑камера VIGI C440-W 4 з Wi‑Fi та кольоровим нічним баченням. Роздільна здатність 4 Мп дозволить розглянути навіть найдрібніші деталі. Цілодобове кольорове зображення дозволить вести відеоспостереження навіть у пітьмі завдяки високочутливій матриці та наявності прожекторів.
код товару: VIGI-C540-4
4699 грн*
є в наявності
VIGI C540 - це 4-Мп вулична повнокольорова мережева камера з панорамуванням і нахилом, яка допоможе захистити бізнес вдень і вночі. Камера має роздільну здатність 4 Мп - більш ніж достатньо пікселів, щоб вловити найдрібніші деталі. Завдяки об'єктиву з великою апертурою, високочутливій матриці та під'єднаним додатковим освітлювальним приладам можна отримувати 24-годинну кольорову картинку навіть в умовах непроглядної темряви.
код товару: VIGI-C540-W4
5499 грн*
є в наявності
Камера має роздільну здатність 4 Мп - більш ніж достатньо пікселів, щоб вловити найдрібніші деталі. Завдяки об'єктиву з великою апертурою, високочутливому сенсору та додатковому підсвічуванню отримайте цілодобову кольорову картинку навіть в умовах повної темряви. Індивідуальні маршрути патрулювання та автоматичне відстеження надають більш інтелектуальні можливості для моніторингу ключових ділянок і підвищення рівня безпеки на території.
код товару: VIGI-NVR1008H
4999 грн*
є в наявності
VIGI восьмиканальний мережевий відеореєстратор. Цілодобовий запис: автоматичне збереження до 10 ТБ відео з підключених камер (жорсткий диск в комплект не входить). Онлайн-перегляд восьми каналів в реальному часі: чітке зображення з роздільною здатністю до 5 МП і вісім каналів дозволять розглядати все, що відбувається з будь-якого ракурсу. Синхронне відтворення: одночасне відтворення з чотирьох камер, збільшення швидкості відтворення і пошук подій для швидкої навігації по відзнятим матеріалами.
код товару: VIGI-NVR1016H
6499 грн*
є в наявності
VIGI 16-канальний мережевий відеореєстратор. Автоматичне збереження до 10 ТБ відео з підключених камер (жорсткий диск в комплект не входить). Чітке зображення з роздільною здатністю до 8 МП і 16 каналів дозволять розглядати все, що відбувається з будь-якого ракурсу.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів