Подовжувачі Cypress

Головна Новинки Подовжувачі Cypress
29.06.2023

Телевізор або проєктор встановлено далеко від плеєра чи комп’ютера? Кабелі HDMI стандартної довжини закороткі? Це більше не проблема!

Серія HDMI-подовжувачів сигналу відомого виробника Cypress Technology, що спеціалізується на розробленні та виготовленні комутаційного й перетворювального обладнання, допоможе розв’язати це завдання. Подовжувачі CH-506TXPLBD і CH-506RXPLBD збільшать стандартну довжину передавання HDMI-сигналу через один кабель CAT5e/6/7.

Пристрої мають додаткові переваги керування через вбудовані двонаправлені ІЧ-порти й RS-232 і підтримують технологію живлення через кабель PoC. Відтепер завдяки технології HDBaseT відео та аудіо Full HD без стиснення можна передавати на відстань до 70 м, а 4К – до 40 м.

Відповідно до протоколу захисту контенту HDCP пристрої повністю прозорі. Вони забезпечують підтримання проходження команд керування CEC, а також без обмежень пропускають багатоканальний звук LPCM 2.0/5.1/7.1 і HD Bitstream. Для забезпечення найкращих результатів необхідно використовувати екрановані (Shielded) кабелі й конектори CAT5e/6/7.

В основі пристроїв Cypress Technology – кращі практики розроблення, помножені на досвід.

Товари з публікації
код товару: CH-506RXPLBD
12960 грн*
очікується
HDBaseT-LiteTM HDMI через один CAT5e/6/7 із двонаправленим ІЧ-портом, RS- 232 і двонаправленим набором передавача та приймача PoC може зробити вашу домашню чи офісну установку більш ефективною та простою у використанні.
код товару: CH-506TXPLBD
12960 грн*
очікується
HDBaseT-LiteTM HDMI через один CAT5e/6/7 із двонаправленим ІЧ-портом, RS- 232 і двонаправленим набором передавача та приймача PoC може зробити домашню чи офісну установку більш ефективною та простою у використанні.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів