Асортимент смартфонів OnePlus поповнено моделлю Nord CE 3 Lite

Головна Новинки Асортимент смартфонів OnePlus поповнено моделлю Nord CE 3 Lite
01.11.2023

У лінійці OnePlus моделі CE позначають core edition – «базовий випуск». Однак виробник гарантує користувачу неперевершений досвід зі смартфонами OnePlus навіть бюджетної серії.

OnePlus Nord CE 3 Lite отримав зарядку потужністю 67 Вт, основну камеру 108 МП із несподівано високою роздільною здатністю та великий дисплей 6,7″ із частотою 120 Гц. Оперативна пам’ять сягає 8 ГБ, а вбудована – 128 ГБ.

OnePlus Nord CE 3 Lite може похвалитися стереозвуком – функцію другого динаміка виконує розмовний. Він тихіший за основний, але загальне звучання є гучним і об’ємним.

Однією з найбільш унікальних можливостей Nord CE 3 Lite є режим «Гучність 200 %». Збільшення гучності на один рівень вище звичайного максимуму дає змогу випробувати цю функцію: так гучність не вдвічі перевищує попередній рівень, але все ж звучання є дуже лунким – достатньо потужним, якщо намагаєтеся послухати щось у галасливому оточенні або хочете використовувати Nord CE 3 Lite як альтернативу невеликому динаміку Bluetooth.

Смартфон оснащено батареєю ємністю 5 000 мА·год – значення типове для цього класу смартфонів, проте виробник подбав про енергоефективність. Заряду пристрою вистачить на півтора-два дні за змішаного режиму експлуатації – це читання, прослуховування музики, спілкування в месенджерах і періодична фотозйомка. До того ж смартфон підтримує функцію швидкого заряджання (67 Вт), тож відновити заряд можна за годину.

Конструкцією передбачено рознім для навушників, який вбудовано поруч із зарядним портом USB-C, та сканер відбитків пальців, який є водночас кнопкою живлення.

Комплектовання

  • Смартфон OnePlus Nord CE 3 Lite 5G
  • Блок живлення 67 Вт SUPERVOOC
  • Кабель Type-C (USB 2.0)
  • Прозорий захисний чохол
  • Захисна плівка
  • Скріпка для відкриття SIM-лотка
  • Інструкція з використання

Товар вже можна придбати в ERC!

Найближчим часом очікуйте на новини щодо розширення лінійки смартфонів OnePlus в асортименті ERC.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів