Адвент-календарі LEGO: щоденний подарунок у кожному віконечку

Головна Новинки Адвент-календарі LEGO: щоденний подарунок у кожному віконечку
10.11.2023

Адвент-календарі LEGO є чудовим способом створити різдвяну атмосферу та насолоджуватися улюбленими конструкторами протягом усього грудня. З ними кожен день – сюрпризи та очікування дива.

Адвент-календар (від лат. «adventus» – «прихід», «прибуття») або новорічний календар – це особливий виріб, який використовують для відліку днів до християнського Різдва. Цей період розпочинається приблизно за 4 тижні до Різдва й відзначає підготовку до святкування народження Ісуса Христа та новорічних свят.

Данська компанія LEGO, крім звичайних наборів для конструювання, також пропонує новорічні календарі. Адвент-календарі LEGO – це набори, які містять 24 віконця, призначені для відкриття щодня з 1 грудня до свята Різдва. Кожне віконце (кишенька) містить ігрову фігурку або невеликий LEGO-сет, який можна скласти. Таким чином, впродовж грудня є змога зробити мініатюрні LEGO-моделі або фігурки, одну за одною, поки не збереться повний набір до веселих свят.

Адвент-календарі LEGO створені на різну тематику, як-от Star Wars, City, Friends, Marvel та Harry Potter.

Новорічний календар LEGO City 2023

З-поміж сюрпризів у наборі є: містер і місіс Клаус, колядник, хокеїст, льодовий скульптор і мініфігурки шанувальників TikTok, а також фігурки сніговика, північного оленя, цуценяти та кошеняти. А для того, щоби гра була ще цікавішою, передбачено завдання: прикрасити ялинку, виконати вказівки Санти та святкувати разом із жителями міста!

Новорічний календар LEGO Marvel «Месники»

З-поміж подарунків можна знайти: мініфігурки Доктора Стренджа, Капітана Америка, Людини-павука, Вонга, Залізної людини й Чорної вдови, а також мініконструктори й аксесуари.

Новорічний календар LEGO Harry Potter

У наборі є 6 мініфігурок: Гаррі Поттера, Герміони Ґрейнджер, Рона Візлі, Драко Мелфоя, Ебефорса Дамблдора і мадам Розмерти, а також культові елементи з фільмів про Гаррі Поттера. З набором можна відтворити сцени із книжок і фільмів із улюбленими персонажами.

Новорічний календар LEGO Star Wars

Набір приховує 8 персонажів «Зоряних воєн», 10 мінімоделей засобів пересування та різні аксесуари. Також тут можна знайти 5 мінімоделей, як-от командний центр клонів, селище евоків, бункер Ендора, захисний щит Ендора й трон імператора. Персонажі та моделі допоможуть у створенні сюжетів циклу фільмів «Зоряні війни»: «Повернення джедая», «Війни клонів» і «Бракована партія», а також для поєднання з іншими наборами LEGO «Зоряні війни».

Новорічний календар LEGO Friends

Із цим набором ігровий майданчик для домашніх улюбленців забезпечено! У ньому приховано десять персонажів LEGO Friends, а також аксесуари та деталі мініконструкторів. Пухнастики можуть пограти на ігровому майданчику або покататися на різдвяному потязі, а діти допомагатимуть Лео й Отом прикрашати ялинку.

Адвент-календарі LEGO не лише створять магічну атмосферу очікування Різдва, а й дадуть змогу дітям і дорослим разом насолодитися процесом складання LEGO-моделей. До того ж не лише напередодні Різдвяних свят, а й після них.

Новорічні календарі LEGO: у маленьких віконечках – велика порція незабутніх моментів під час Різдва!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів