Новий стандарт для ігор: ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II

Головна Новинки Новий стандарт для ігор: ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II
20.11.2023

Материнські плати ROG Strix базуються на концепції серії ROG Maximus, яку втілено в доступнішій конструкції. Пристрої вирізняються винятковою ігровою продуктивністю і яскравим дизайном. Старшою моделлю в лінійці ROG Strix є ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II.

Завдяки PCIe 5.0 ×16 і вбудованому слоту M.2 PCIe 5.0 материнська плата ROG Strix стане в пригоді користувачам, які хочуть мати переваги найкращих відеокарт і твердотільних накопичувачів сьогодення та майбутнього.

Плата має надійну систему живлення, адаптовану для розгону, модуль Wi-Fi 7 і рознім для реалізації високошвидкісного USB Type-C на передній панелі з підтриманням технології швидкого заряджання Power Delivery потужністю до 30 Вт.

Товари з публікації
код товару: 90MB1FC0-M0EAY0
22599 грн*
є в наявності
У багатофункціональному ROG Strix Z790-E II як ніколи раніше поєднуються стиль і якість. Від яскравого багатошарового кожуха вводу/виводу до стеків охолодження VRM - ця модель є предметом розмов, яка також забезпечує підвищену продуктивність DDR5, достатню кількість слотів PCIe 5.0 і зручний набір функцій Q-Design, що дозволяє легко збирати та модернізувати комп'ютери.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів