Вибір, який надихає: Acer розширив лінійку Aspire новими моделями Go і Vero 16

Головна Новинки Вибір, який надихає: Acer розширив лінійку Aspire новими моделями Go і Vero 16
17.01.2024

Acer розширив лінійку ноутбуків Aspire низкою моделей, які різняться за показниками ефективності й особливостями конструкції, – кожен зможе вибрати для себе найоптимальніший варіант для повсякденного використання.

Aspire Go доступна в різних конфігураціях – із кількома варіантами процесорів і дисплеїв. Пристрої Go оснащені процесорами Intel Core i3 N-Series, також вирізняються збільшеним обсягом пам’яті, наявністю повнофункціональних периферійних пристроїв і підтриманням технології Acer PurifiedVoice. Крім того, модель Aspire Go 14 доступна й у версії з процесором AMD Ryzen 7000 Series. Ще більшу універсальність пристроїв Aspire зумовлює підтримання новітніх технологій на основі штучного інтелекту: зокрема, варто відзначити інтелектуальний компаньйон Copilot у Windows, швидкий доступ до якого забезпечує спеціальна клавіша, а також технологію Acer PurifiedVoice, що дбає про якість звуку під час проведення конференцій.

Також Acer випустила Aspire Vero 16 із підтриманням Wi-Fi 7, який устатковано процесорами Intel Core Ultra з технологією Intel AI Boost. Дотримуючись міжнародних стандартів щодо вуглецевої нейтральності й обчислення кількості викидів вуглецю, на кожному етапі життєвого циклу Aspire Vero 16 вжито заходів для мінімізації його вуглецевого сліду, тоді як для досягнення вуглецевої нейтральності застосовано якісні вуглецеві кредити. Корпус ноутбука на платформі Intel Evo Edition містить удвічі більше перероблених матеріалів, як порівняти з моделлю 2021 року, завдяки чому виробнику вдалося створити інноваційний і екологічний пристрій для максимально комфортної роботи.

Aspire Vero 16: високопродуктивний і екологічний ПК із технологіями штучного інтелекту

Ноутбук Acer Aspire Vero 16 (AV16-51P) створений для тих, хто дбає про довкілля та цінує ефективність. Потужний пристрій на платформі Intel Evo Edition оснащено процесорами Intel Core Ultra 7 із технологією Intel AI Boost, що гарантує підвищену продуктивність і тривалий час роботи від акумулятора (до 10,5 год). Ноутбук також може похизуватися технологією Copilot у Windows: централізований генеративний ШІ допомагає користувачам легко перемикатися між пристроями, не витрачаючи зайвий час і зусилля. До того ж варто відзначити й вебкамеру 1440p QHD із підтриманням ШІ-технології Acer PurifiedVoice, яка забезпечує неймовірну якість відео та аудіо, а також дає змогу забути про небажані шуми під час конференцій. Також ноутбук на базі ОС Windows 11 має модуль пам’яті LPDDR5 16 ГБ; конструкцією передбачено можливість встановлення двох додаткових SSD-дисків PCIe 4-го покоління ємністю до 2 ТБ.

Звісно, користувачі гідно оцінять лаконічний і водночас елегантний дизайн екологічного Aspire Vero 16 – гладенька поверхня виконана в культовому сірому кольорі Cobblestone Gray. Матеріал корпусу із приємною на дотик текстурою не містить летких органічних сполук, фарб чи домішок і на 60 % складається з перероблених матеріалів – усе це дає змогу скоротити кількість викидів CO₂ під час виробництва. Також з-поміж переліку екологічних переваг Aspire Vero – сенсорна панель OceanGlass, виготовлена з океанічного пластику, паковання з перероблених матеріалів і реєстрація в списку EPEAT Gold – справжня знахідка для користувачів, які прагнуть зробити свій внесок у захист довкілля.

Aspire Vero 16 оснащений 16-дюймовим дисплеєм WQXGA (2 560 × 1 600) зі співвідношенням сторін 16:10 і тонкими рамками – оптимальне рішення як для роботи, так і для розваг, а все завдяки охопленню 100 % колірної гами sRGB і наявності моделі із сенсорним екраном формату WUXGA. Завдяки підтриманню стандарту Wi-Fi 7 та інших важливих функцій, зокрема Bluetooth LE Audio, а також продуманому інтерфейсу (вбудовано розніми USB Type-C (Thunderbolt 4 і USB 4) і HDMI 2.1), користувачі можуть проводити трансляції, працювати й підключатися до мережі без зайвих зусиль. До того ж в Aspire Vero 16 інстальовано цілу низку інтелектуальних програм, як-то AcerSense для керування використанням акумулятора, енергозбереженням і режимами продуктивності та Intel Unison 2.0, яка інтегрує кілька пристроїв та операційних систем на одному екрані для забезпечення безперебійної роботи пристрою.

Ноутбуки Aspire Go: універсальні й доступні пристрої

Нові ноутбуки Aspire Go – це універсальні пристрої для домашнього використання, які згодяться для всіх членів родини. Моделі мають усе необхідне, аби користувачі завжди могли залишатися на зв’язку й насолоджуватися ефективною роботою. Aspire Go 15 (AG15-31P) та Aspire Go 14 (AG14-31P) оснащено процесорами Intel Core i3 N-Series, тоді як Aspire Go 14 (AG14-21P) може бути устатковано процесорами AMD Ryzen 7000 Series – це гарантує оперативність і продуктивність пристроїв, а також тривалу автономну роботу (до 10 год). Усі моделі мають оперативну пам’ять LPDDR5 обсягом до 16 ГБ і SSD-диск M.2 PCIe 3-го покоління ємністю до 1 ТБ – цілком достатньо вільного простору для зберігання зображень, відео й файлів.

Завдяки вузьким рамкам, співвідношенню сторін до 16:10 і високій роздільній здатності WUXGA-панелі Aspire Go 14 і FHD-дисплея Aspire Go 15 власники ноутбуків зможуть насолоджуватися якісним зображенням на великому екрані. Пристрої також мають вбудовану функцію Copilot у Windows, яка дбає про зручність використання й надає підтримку під час виконання завдань і роботи з програмами – потрібно лише раз натиснути спеціальну клавішу Copilot. Покращити якість відеодзвінків допомагає рішення Acer TNR, яке гарантує чіткість зображення навіть за слабкого освітлення, а точне передавання голосу забезпечують ШІ-функція шумоприглушення Acer PurifiedVoice і два цифрові мікрофони. За оптимізацію простору для зберігання даних і моніторинг роботи програм відповідає технологія AcerSense, тоді як підключення за стандартом Wi-Fi 6 дає змогу мінімізувати буферизацію під час відеовикликів і перегляду фільмів.

Усі нові моделі Aspire Go мають вбудовану технологію Acer BlueLightShield – запорука захисту очей за тривалого перегляду контенту. До того ж ноутбуки Aspire Go 15 і Aspire Go 14 вирізняються своєю екологічністю: їх покриття й паковання виготовлені з придатних до перероблення матеріалів, а самі пристрої сертифіковано Energy Star та EPEAT Silver.

Ціни та наявність

  • Ноутбуки Acer Aspire Vero 16 (AV16-51P) надійдуть у продаж в Україні у квітні 2024 року та будуть доступні за ціною від 33 999 грн.
  • Ноутбуки Acer Aspire Go 15 (AG15-31P) надійдуть у продаж в Україні наприкінці березня 2024 року та будуть доступні за ціною від 12 499 грн.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів