Двоекранний ноутбук ASUS Zenbook DUO доступний в Україні!

Головна Новинки Двоекранний ноутбук ASUS Zenbook DUO доступний в Україні!
04.03.2024

Уявіть, що маєте в арсеналі ноутбук, який не просто вражає функціональністю, але й перевершує всі очікування щодо мобільності та багатозадачності. ASUS Zenbook DUO (2024) – перший у світі ноутбук-трансформер – це вікно в майбутнє, де два повнорозмірні сенсорні OLED-екрани зливаються в один величезний 19,8-дюймовий дисплей, відкриваючи нові горизонти для креативності та продуктивності.

Особливості

  • Інноваційний дизайн. Ультрапортативний пристрій із двома сенсорними дисплеями 14″ ASUS Lumina OLED (до 3K, 120 Гц, 16:10), які трансформуються в один великий дисплей 19,8″.
  • Кілька режимів: два екрани, ноутбук, настільний ПК, спільна робота.
  • Сучасна конфігурація: процесор Intel Core Ultra 9, графічна підсистема та аудіосистема преміумкласу, 2 × Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.1 (TMDS).
  • Технології ШІ: швидка графіка, процесор із інтегрованим модулем ШІ-прискорення, Windows Copilot.

В ультрапортативній моделі вагою лише 1,35 кг вдало поєднано інноваційний дизайн і сучасну конфігурацію. Завдяки процесору Intel Core Ultra 9, інтегрованому нейронному процесору для прискорення ШІ-обчислень, 32 ГБ пам’яті LPDDR5x, твердотільному накопичувачу PCIe 4.0 ємністю до 2 ТБ Zenbook DUO стане найліпшим помічником як для роботи, так і для розваг.

Магія починається, коли користувач розгортає цей ноутбук класу Intel Evo Edition, відкриваючи перед собою два неймовірні 14-дюймові OLED-дисплеї з роздільною здатністю до 3K і частотою оновлення 120 Гц. Ці дисплеї, з’єднані шарніром із кутом розгортання до 180°, трансформуються на великий монітор, який можна використовувати у вертикальній і горизонтальній орієнтаціях у кількох режимах – ноутбук, настільний ПК, два екрани, а також для спільної роботи з програмним забезпеченням ASUS ScreenXpert.

Знімна повнорозмірна Bluetooth-клавіатура з вбудованим акумулятором та українською й англійською розкладками відкриває новий рівень універсальності, надаючи змогу ефективно використовувати візуальний робочий простір або ж перетворити нижній дисплей на робочу панель звичайного ноутбука.

Завдяки високій енергоефективності, забезпеченій акумулятором ємністю 75 Вт, та аудіосистемі з підтриманням технології Dolby Atmos, сертифікованій Harman Kardon, Zenbook DUO гарантує максимальну продуктивність протягом усього дня й неймовірну якість звуку.

Розроблена з думкою про екологічність і довговічність, модель DUO виготовлена з матеріалів, отриманих із вторинної сировини, та відповідає американському військово-промисловому стандарту MIL-STD-810H, гарантуючи її надійність і тривалий час слугування.

Товари з публікації
Новинка
...
108499 грн*
очікується
 
ASUS Zenbook DUO – це інноваційний двоекранний ноутбук із двома повнорозмірними сенсорними OLED-дисплеями, знімною повнорозмірною клавіатурою та вбудованою підставкою, що майстерно поєднує в собі багатозадачність і чудову мобільність.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів