Старт продажів системи рідинного охолодження ASUS ProArt LC 420

Головна Новинки Старт продажів системи рідинного охолодження ASUS ProArt LC 420
04.03.2024

Система рідинного охолодження ProArt LC 420 призначена для творців, які прагнуть високої продуктивності, низького рівня шуму та шикарного стилю. СРО обладнано потужним трифазним насосом і вентиляторами Noctua IndustrialPPC, а підсвічуваний лічильник на кришці насоса надає поточну статистику системи у фірмовій мінімалістській манері ProArt для швидкого перегляду інформації в режимі реального часу.

Преміальна продуктивність

Будучи однією із небагатьох 420-мм систем рідинного охолодження на ринку, ProArt LC 420 забезпечує найпотужніше охолодження. А завдяки трьом радіаторним вентиляторам Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 PWM 140 мм повітряний потік формується та розподіляється практично безшумно.

Синергія високої продуктивності та низького рівня шуму поширюється на інші елементи ProArt LC 420. Трифазний насос преміумкласу забезпечує плавне та рівномірне передавання тепла радіатору, а сам радіатор товщий, ніж зазвичай, створюючи додатковий запас охолоджувальної рідини, щоби вентиляторам і двигуну не доводилося працювати надмірно.

420-міліметрову СРО розроблено для обладнання в корпусах різного розміру, тому ProArt LC 420 також має 450-міліметрову армовану трубку з рукавами, яка забезпечує довговічність і необхідну гнучкість для різноманітних сетапів.

Стиль ProArt

Замість RGB-підсвічування, яке могло б відволікати творця візуального контенту від роботи, ProArt LC 420 містить лише мінімалістський лічильник із підсвічуванням на кришці насоса, розділений на сегменти різних рівнів швидкості вентилятора, показників температури або навантаження системи. За допомогою цього лічильника з підсвічуванням користувач може швидко перевірити ефективність охолодження своєї системи. Ці налаштування також можна знайти в Armory Crate.

Модель ProArt LC 420 вже доступна для придбання в магазинах офіційних партнерів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів