Durabook розширює асортимент захищених планшетів моделями, сертифікованими ATEX для використання у вибухонебезпечних середовищах

Головна Новинки Durabook розширює асортимент захищених планшетів моделями, сертифікованими ATEX для використання у вибухонебезпечних середовищах
15.03.2024

Durabook оголосила про доступність двох захищених моделей планшетів, спеціально розроблених для використання в місцях, де гази, пари, пил та інші речовини створюють значний ризик вибуху.

Нові планшети Durabook R8-EX і U11I-EX Windows 11 сертифіковані згідно з сертифікацією Європейського Союзу зі здійснення діяльності у вибухонебезпечних зонах ATEX Zone 2/22, тобто їх можна використовувати в середовищах, де є потенційні джерела займання, включаючи удари блискавки, блукаючі струми, статичну електрику, відкритий вогонь та механічні іскри.

Відповідність суворим нормативним вимогам

Сертифікація ATEX є основною вимогою, яка часто встановлюється урядом, для компаній, співробітники яких працюють у середовищах, де існує значний ризик вибуху, наприклад, на нафто-газопереробних заводах і у фармацевтичному виробництві. Durabook R8-EX і U11I-EX відповідають вимогам зони 2 ATEX, де вибухонебезпечна атмосфера – це газ, пари або туман, а також зони 22, де вибухонебезпечними матеріалами є пил або волокна.

Обидві моделі оснащені безвентиляторним охолодженням Coolfinity, завдяки чому можна безпечно працювати в небезпечних галузях промисловості. Шляхом усунення необхідності вентилятора, Coolfinity також максимізує надійність і час роботи батареї, усуваючи компонент, який споживає електроенергію, є потенційною причиною виходу з ладу та всмоктує пил та інші забруднення у пристрій.

Максимальна продуктивність, безпека та надійність

Людям, які експлуатують, перевіряють і обслуговують промислове обладнання, потрібна можливість швидко і легко завантажувати конфіденційні дані, такі як виробничі звіти та діагностика, а також отримувати доступ до власної інформації, включаючи посібники та схеми. Нові планшети Durabook R8-EX і U11I-EX розроблені, щоб відповідати цим та іншим вимогам.

  • Процесори Intel 12-го покоління забезпечують продуктивність без затримок навіть у випадках використання найбільшої інтенсивності обчислень, таких як одночасний запуск кількох застосунків і колаборація в режимі реального часу.
  • Windows 11 із технологією Secured-core забезпечує додатковий рівень захисту. Інтегруючи апаратне забезпечення, програмне забезпечення, прошивку та захист ідентифікаційної інформації, планшети Secured-core забезпечують найвищий рівень захисту від високо вдосконалених загроз, включаючи розширений захист вбудованої прошивки та динамічне вимірювання рівня довіри.
  • Власна технологія відображення Durabook DynaVue забезпечує читабельність навіть під прямим сонячним світлом. Планшет R8-EX має 8-дюймовий дисплей, тоді як U11I-EX – 11,6-дюймовий. Дисплеї обох планшетів підтримують чотири режими дотику (рукавичка, стилус, вода, палець) та можливість підключення додаткового цифрового віджета.
  • Фронтальна вебкамера 2 МП розроблена для кришталево чистої відеоколаборації та додаткова задня камера на 8 МП зі світлодіодним спалахом для чітких зображень і відео. Модель U11I-EX також може бути оснащена додатковою камерою Windows Hello для розпізнавання обличчя.
  • Дротове та бездротове широкосмугове з’єднання включає Thunderbolt 4, Intel Wi-Fi 6E AX211 і Bluetooth V5.3 у стандартній комплектації, із додатковим 4G LTE на обох моделях та опціональним 5G на U11I-EX. GPS також є стандартом для підтримання навігації застосунків, що використовують геолокацію.
  • Компоненти захисту, які відповідають суворим сертифікаціям, таким як MIL-STD-810H (здатність витримати падіння з висоти 6 футів) і IP66 (максимальний захист від пилу, бруду та проникнення води). Обидва планшети також розроблені для роботи за екстремальних температур від -20 °C до 60 °C (від -4 °F до 140 °F).
  • Наддовгий термін служби батареї для максимальної продуктивності, навіть якщо працівники перебувають весь робочий день далеко від джерел живлення. У моделі U11I-EX час автономної роботи становить до 10 год, а також є додаткова батарея високої ємності, який працює до 20 год. Модель R8-EX може працювати до 8,5 год від основної змінної батареї та до 17 год від додаткової батареї високої ємності.

Детальні характеристики та додаткова інформація на офіційному сайті:

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів