Tefal MasterSeal Fresh: новий стандарт у збереженні свіжості продуктів

Головна Новини та огляди Tefal MasterSeal Fresh: новий стандарт у збереженні свіжості продуктів
18.04.2024

Якщо шукаєте рішення для зберігання чи транспортування продуктів і готових страв без втрати їхньої свіжості, то контейнери Tefal MasterSeal Fresh – саме те, що потрібно.

Ці контейнери гарантують 100 % герметичність, оскільки оснащені фірмовою системою закривання кришки із чотирма затискачами, які забезпечують надійне прилягання і захист від потрапляння повітря чи вологи.

Гігієнічність контейнерів також на вищому рівні. Завдяки конструкції без жодних проміжків унеможливлено накопичення бактерій, тобто ємності MasterSeal Fresh гарантують бездоганну чистоту й безпеку зберігання. До того ж вони вироблені з міцного пластику, який не містить шкідливі для здоров’я речовини.

Легкість догляду є ще однією перевагою: контейнери можна мити як вручну, так і в посудомийній машині. Крім того, вони придатні до використання в морозильній камері й мікрохвильовій печі, витримуючи температуру від -40 °C до +110 °C.

Вибирайте контейнери Tefal MasterSeal Fresh і переконайтеся, що продукти й готові страви можуть залишатися свіжими впродовж тривалого часу!

Скористайтеся можливістю покращити якість зберігання продуктів і спростити життя з контейнерами Tefal MasterSeal Fresh!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів