Підготовка до майбутнього: нові горизонти з Wi-Fi 6E Cisco Access Points

Головна Новини та огляди Підготовка до майбутнього: нові горизонти з Wi-Fi 6E Cisco Access Points
22.04.2024

З огляду на безперервно зростаючу залежність від бездротового зв’язку, поява нових технологій стає критично важливою для забезпечення надійного та швидкого підключення. Дізнайтеся про переваги й особливості Cisco Wi-Fi 6E, які відкривають нові горизонти можливостей для швидкісного підключення.

Cisco Catalyst 9100 є частиною нового покоління технологій Wi-Fi 6E. Ці точки доступу надають розширені можливості для підвищення продуктивності, швидкості та надійності бездротового зв’язку в мережі, яка дає змогу користувачам отримувати безперервний доступ до інтернету й мережевих ресурсів із великою пропускною здатністю і за мінімальних затримках.

Серія Cisco Catalyst 9162

Точки доступу Wi-Fi 6E для розгортання невеликих сайтів локально або в хмарі:

  • п’ять бездротових діапазонів: 2,4 ГГц (2 × 2), 5 ГГц (2 × 2), 6 ГГц (2 × 2), IoT-радіо та сканувальне радіо;
  • Cisco CleanAir Pro для забезпечення Wi-Fi-покриття без перешкод;
  • найліпше згодиться для малих і середніх розгортань.

Завдяки збільшеній ширині каналу (до 6 ГГц) вдасться досягти неймовірної пропускної здатності, забезпечуючи стабільне та швидке з’єднання навіть за найскладніших умов. Гарантуючи підтримання великої кількості одночасних підключень і роблячи акцент на зменшенні впливу інтерференції, Cisco Wi-Fi 6E Access Points відкривають нові можливості для забезпечення надійного бездротового підключення в усіх сферах діяльності.

Серія Cisco Catalyst 9136

Точки доступу Wi-Fi 6E для великих розгортань із високою щільністю:

  • шість бездротових діапазонів: 2,4 ГГц (4 × 4), 5 ГГц (8 × 8 і 4 × 4), 6 ГГц (4 × 4), сканувальне радіо та BLE/IoT;
  • Cisco CleanAir Pro для забезпечення Wi-Fi-покриття без перешкод;
  • подвійні порти Ethernet для відмовостійкості;
  • вбудовані датчики довкілля.

Зі збільшеною пропускною здатністю, розширеними можливостями безпеки й передовими функціями керування Cisco Wi-Fi 6E Access Points стають незамінними інструментами для будь-якої мережі. Їхні переваги допоможуть організаціям забезпечити стабільне й ефективне з’єднання для користувачів, збільшуючи продуктивність і гарантуючи безпеку даних.

Серія Cisco Catalyst 9166

Точки доступу Wi-Fi 6E для великих, критично важливих розгортань локально або в хмарі:

  • п’ять бездротових діапазонів: 2,4 ГГц (4 × 4), 5 ГГц (4 × 4), 6 ГГц (4 × 4), IoT-радіо та радіостанція керування діапазоном;
  • Cisco CleanAir Pro для забезпечення Wi-Fi-покриття без перешкод;
  • XOR Radio дає змогу використовувати подвійне радіо 5 ГГц;

Вибір Wi-Fi 6E Cisco Access Points – це вибір на користь інновацій, надійності і готовності до майбутніх викликів у світі бездротового зв’язку. Переходьте на новий рівень ефективності та зручності з Wi-Fi 6E Access Points, і мережа буде готова приймати виклики сучасного цифрового світу впевнено та з перевагою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів