Tefal Ingenio Unlimited розкриває можливості універсального посуду

Головна Новини та огляди Tefal Ingenio Unlimited розкриває можливості універсального посуду
24.04.2024

Якщо шукаєте спосіб зробити свою кулінарну рутину легшою, набір посуду Tefal Ingenio Unlimited – саме те, що треба. Його розроблено для забезпечення максимальної зручності та функціональності під час готування.

Багатофункціональність нового рівня

Головна особливість набору Tefal Ingenio Unlimited – це знімне бакелітове руків’я, що дає змогу використовувати посуд на плиті, у духовій шафі та навіть для зберігання їжі в холодильнику без потреби перекладати її в інші ємності.

Довговічність

Завдяки інноваційному протипригарному покриттю Titanium Anti Scratch 6х посуд Tefal Ingenio Unlimited вражає своєю стійкістю до подряпин і пригорання. Це означає, що за його використання кулінарні пригоди будуть не тільки приємнішими, але і тривалішими.

Організація кухонного простору

Унікальна можливість штабелювання посуду цієї серії дає змогу зекономити місце в кухонних шафках. Із Tefal Ingenio Unlimited вдасться вдало організувати кухонний простір, забезпечивши легкий доступ до всього необхідного.

Завжди смачно і здорово

Посуд із нової лінійки не тільки спрощує процес приготування, але й відкриває безмежні можливості для творчості на кухні: готуйте на плиті, підрум’янюйте страви в духовці – і все це в одному посуді. До того ж за використання мінімальної кількості олії чи масла! Від простих повсякденних страв до вишуканих вечерь – Tefal Ingenio Unlimited зробить кожну страву особливою.

Із Tefal Ingenio Unlimited кулінарна рутина стане приємнішою і набагато простішою. Відчуйте радість від кулінарії без обмежень!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів