Доступне передзамовлення гри Star Wars Outlaws – Limited Edition

Головна Новини та огляди Доступне передзамовлення гри Star Wars Outlaws – Limited Edition
02.05.2024

Шанувальники всесвіту «Зоряних війн» мають привід для радості, оскільки стартувало передзамовлення на жадану гру Star Wars Outlaws – Limited Edition! Розробники обіцяють захопливий геймплей, цікаву історію та найкращі візуальні ефекти, які гідні легендарної франшизи.

Star Wars Outlaws – Limited Edition пропонує гравцям можливість подорожувати відкритим світом і керувати злодійкою Кей Весс, яка потрапляє в пригоди, наповнені небезпекою та інтригою. Досліджуйте різноманітні локації: від галасливих міст і кантін до безмежних просторів на спідері. Долучайтеся до запеклих битв з Імперією та іншими ворогами, використовуючи свої навички пілотування та хитрощі. Відкривайте нові пригоди, унікальні виклики та спокусливі винагороди.

Це супервидання включатиме ексклюзивний контент, як-от базову версію гри, сезонний пропуск, два набори косметичних предметів і цифровий артбук, а також дає можливість почати грати на три дні раніше дати виходу.

Зробіть попередню покупку зараз та отримайте бонусний набір «Кессельський перевізник», що включає косметичні предмети для спідера та космічного корабля «Першопроходець».

Дата релізу Star Wars Outlaws – Limited Edition запланована на 30 серпня 2024 року, тож прихильники «Зоряних війн» можуть почати готуватися до неймовірних пригод у Галактиці!

Не прогавте шанс забронювати свій екземпляр цієї гри! Долучайтеся до епічного світу «Зоряних війн»!

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: 3307216284345
3399 грн*
передзамовлення
Дата релізу: 30.08.2024. Якщо ви готові ризикнути, у галактиці повно можливостей. Спробуйте першу в історії гру Star Wars™ з відкритим світом і досліджуйте різні планети по всій галактиці, як культові, так і нові. Ризикуйте всім, граючи за Кей Весс, злочиницю, що починає розвиватися, яка шукає свободи та засобів почати нове життя. Боріться, крадіть і перехитруйте свій шлях крізь злочинні синдикати галактики, приєднуючись до найрозшукуваніших галактик.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів