Commvault революціонізує концепцію Cleanroom Recovery

Головна Новини та огляди Commvault революціонізує концепцію Cleanroom Recovery
08.05.2024

За умов постійної загрози кібератак керівники вищої ланки можуть за доступною ціною перевіряти свої плани відновлення після кібератаки та швидко відновлювати дані в безпечному хмарному сховищі.

За допомогою свого новаторського рішення Cloud Cleanroom Recovery Commvault повністю змінює уявлення про відновлення даних у сучасному світі:

  • організації можуть безпечно відновити чисту копію своїх даних після кібератаки;
  • можна здійснювати відновлення в чистому середовищі в хмарі на вимогу;
  • доступ до технології чистої кімнати має будь-яка компанія незалежно від розміру;
  • тестування відновлення можна проводити щомісяця, що дасть змогу завжди бути готовими до атак.

Технологія Cleanroom – це безпечне середовище для відновлення після кібератак. Однак традиційні підходи потребують великих витрат, а багато організацій не мають ресурсів для їхнього впровадження.

Більшості компаній бракує часу, грошей або співробітників, необхідних для перевірки всіх взаємозв’язків у гібридних середовищах, щоби зрозуміти, чи зможуть вони відновитися після атаки. Якщо вони зможуть провести тестування, а воно виявиться невдалим, для повторного може забракнути ресурсів. Це робить організації непідготовленими, вразливими й залежними від дій зловмисників. Commvault допоможе впоратися із цими проблемами.

Commvault повністю переосмислила концепцію чистої кімнати:

  • Cleanroom Recovery доступна для підтримки клієнтів Commvault SaaS, щоби забезпечити доступ для організацій будь-якого розміру в хмарі;
  • дані відновлюються в ізольоване місце в хмарі Microsoft Azure;
  • клієнти сплачують тільки за фактичне використання;
  • доступна можливість регулярно та швидко тестувати відновлення.

Сучасні загрози вимагають постійної готовності, а Commvault допомагає компаніям бути підготовленими та впевнено відновлювати дані після кібератак.

Докладніше: Commvault Turns the Concept of Cleanrooms on Its Head: Democratizing the Technology and Giving CISOs / CIOs Confidence They Can Recover When Attacked 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів