Нова Oracle Database 23ai з потужністю штучного інтелекту

Головна Новини та огляди Нова Oracle Database 23ai з потужністю штучного інтелекту
09.05.2024

Нова версія конвергентної бази даних Oracle Database 23ai, що буде довгостроковим релізом, включає Oracle AI Vector Search та понад 300 додаткових функцій, спрямованих на спрощення використання штучного інтелекту з даними, прискорення розробки застосунків та запуску критично важливих робочих навантажень.

Oracle AI Vector Search надає клієнтам безпечний та швидкий пошук документів, зображень, інших неструктурованих даних та пошук приватних бізнес-даних, не переміщуючи та не дублюючи їх. Oracle Database 23ai переносить алгоритми штучного інтелекту туди, де живуть дані, замість того, щоб переміщати дані туди, де живе алгоритм штучного інтелекту. Це дає змогу ШІ працювати в реальному часі в базах даних Oracle і значно підвищує ефективність, продуктивність і безпеку ШІ та відкриває безліч можливостей для оптимізації робочих процесів.

Oracle Database 23ai доступна у різних хмарних сервісах, включаючи Oracle Exadata Database Service, Oracle Exadata Cloud@Customer та Oracle Base Database Service, а також в Oracle Database@Azure, що дає змогу вибрати оптимальний варіант для інфраструктури.

Докладніше: Oracle Database 23ai Brings the Power of AI to Enterprise Data and Applications

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів