Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Segway Ninebot by Segway miniPRO [Black]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Гіроскутер
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 10.5 дюймів
Ландшафт Асфальт
Ґрунтова дорога
Потужність 1600 Вт /2*800 Вт
Час зарядки 2 год
Дальність ходу на одному заряді 30 км
Основні
Тип Гіроскутер
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 10.5 дюймів
Максимальний кут нахилу поверхні 15 °
Ландшафт Асфальт
Ґрунтова дорога
Електродвигун
Потужність 1600 Вт /2*800 Вт
Акумулятор
Час зарядки 2 год
Акумулятор 310 Ватт*год
Експлуатаційні параметри
Максимальна швидкість 18 км/год
Максимальна вантажопідйомність 100 кг
Дальність ходу на одному заряді 30 км
Загальні
Інтелектуальна захист від Зниженої напруги
Перенапруги
Короткого замикання
Захист від перегрівання
Захист від пилу і вологи - IP54
Особливості LED підсвітка
Вага 12.8 кг
Колір чорний
Розміри 54.6 х 26.2 х 61.1
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 310 мм
Висота 390 мм
Довжина 630 мм
Вага 17.55 кг
Об'єм 0.0762 м3
Тип: Гіроскутер; Діаметр коліс: 10.5 дюймів; Потужність: 1600 Вт; Максимальна швидкість: 18 км/год; Колір: чорний
немає в наявності
Врожайний рік Segway

Чотири новинки від Segway одразу: дві моделі гіроскутерів і дві моделі електросамокатів. У вересні про це було оголошено на IFA в Берліні. В Україні нові винаходи світового лідера були представлені у жовтні на виставці СЕЕ 2017 у Києві.

Минулого року на СЕЕ 2016 було анонсовано старт продажів продуктів компанії Segway в Україні. Рік минув швидко і динамічно. За цей час гіроскутер Ninebot by Segway miniPro набув статусу справжнього хіта українського ринку. Завдяки високій якості він здатен долати нерівні дороги та важкі погодні умови, як то дощ і сніг. Вже більшість пересвідчились, що, попри загальноприйняте кліше, електротранспорт можна використовувати, а отже, і продавати не лише влітку, а й восени і навіть взимку. Попит на моноколеса також зростає, про це свідчать продажі моделей Ninebot by Segway S2 та One E+.

ONE E+ 22.05.0008.20

Цього року на IFA в Берліні було оголошено про одразу чотири новинки Segway. Серед них було презентовано одразу дві моделі гіроскутерів. Їх можна назвати старшим і молодшим братами попередньої моделі Ninebot by Segway miniPro. Segway перегортає сторінку своєї історії, адже наприкінці літа було анонсовано дві моделі електросамокатів. Українська прем’єра вже традиційно відбудеться на СЕЕ в Києві.

Гіроскутер Segway miniLite

Це початкова модель гіроскутера. Перш за все Segway miniLite розраховано для дітей шкільного і навіть дошкільного віку. Ще донедавна здавалося, що модель Ninebot by Segway miniPro є еталоном стабільності і самобалансування. Втім, модель miniLite її перевершує. Достатньо увімкнути miniLite, аби це збагнути. Гіроскутер автоматично стабілізується і знаходить рівновагу, після цього його практично неможливо нахилити в один чи інший бік, що гарантує ще більшу безпеку користувача та оточення. На Segway miniLite зможуть їздити навіть найменші, адже дозволену вагу користувача зменшено до 10 кг (порівняно з 20 кг для моделі miniPro). Ручка гіроскутера коротша, ніж у miniPro, що знижує вимоги мінімального зросту користувача. Однак miniLite цілком може підійти і для дорослого, адже витримує вагу і 100 кг. Ручка має простіший дизайн, на відміну від miniPro і немає додаткової телескопічної ручки для переноски. Між тим, одразу відчувається що її зроблено міцно, а форма петлі дозволяє зручно переносити гіроскутер.

Новинка має досить цікавий дизайн. Індикатор батареї тепер розташований на платформі між двома матами. Максимальна швидкість гіроскутера 15 км/год, але її можна обмежити у фірмовому додатку Ninebot, з яким працюють як старі, так і нові моделі Segway. Як і в моделі miniPro, у miniLite є захист IP54, а отже, для нього не перешкода калюжі, дощі, сніг та сльота. Колеса мають діаметр 10,5'', тому прохідність залишається традиційно переможною для Segway. Газони, ґрунтові дороги чи гравій легко підкоряться власнику miniLite.

Дуже важливе питання — ціна. Орієнтовно miniLite коштуватиме близько 12 000 грн, це на 30 % дешевше за miniPro. До того ж запас ходу від одного заряду в miniLite становить 15 км (порівняно з 30 км у miniPro). Потужність електродвигунів 300 Вт, що на 100 Вт менше за показник старшої моделі, тож і швидкість на декілька одиниць нижча.

miniLITE 27.10.0000.10

Segway планує випустити оригінальні різнокольорові аксесуари-накладки у трьох кольорах, які нададуть транспорту унікальних та цікавих рис. Segway miniLite є чудовим вибором для дитини або ідеальним рішенням для тих, у кого це перший гіроскутер.

А для того, хто бажає отримати потужнішу модель з більшою кількістю опцій, варто звернути увагу на Ninebot by Segway miniPro.

miniPRO [Black] 23.04.0000.01

miniPRO [White] 23.04.0000.02

Гіроскутер Segway miniPlus

У Segway заявляють, що miniPlus буде надійнішим і веселішим порівняно з miniPro. Проте і вартість його буде дещо вищою. Новинка має вже традиційний захист IP54, а отже, погода для їзди на miniPlus не перешкода. До того ж захист батареї підвищено до IPX7. Акумулятор має ємність 340 Вт/год, а це майже 35 км ходу від одного заряду. Система контролю стану батареї постійно відслідковує температуру батареї та слідкує за безпекою її експлуатації. У miniPlus оновлена система балансування, тому гіроскутер тепер ще стабільніший. Segway miniPlus здатен розганятися до рекордних 20 км/год.

Головні особливості miniPlus — у пульті і камері. Пульт дозволяє не тільки активувати пристрій, а й дистанційно керувати ним. Більш того, за допомогою пульта активується нова функція для Segway — слідування за власником. Тепер гіроскутер може виконати команду їзди за власником, а у майбутньому зможе перевозити за нього вантаж. Камера постачається окремо, але разом з нею це вже не просто гіроскутер, а персональний фотограф і оператор, який здатен знімати цікаві відео, адже засіб переміщується значно плавніше за людину. Відео і фото у HD-якості, також камера має широкий кут та здатність працювати навіть при поганому освітленні.

У miniPlus є вбудована колонка і мікрофон. Тепер він за командою у додатку може відтворити або один з попередньо записаних звуків, або можна записати власний. Наприклад, попереджувальний сигнал із проханням поступитися вам дорогою.

Електросамокати Ninebot by Segway KickScooter ES1 та ES2

Абсолютно новий продукт Segway дуже цікавий і щодо дизайну, і щодо технічних характеристик. Дві моделі: початкова ES1 та потужна ES2. Дизайн обох виконано так, що користувач не бачить жодного дроту. Немає ризику їх зачепити чи порвати. Самокати довершені. Одразу помітно невеликий гак, щоб повісити сумку, рюкзак чи пакет з покупками. Обидві моделі вироблено з високоякісного алюмінієвого сплаву, що надає їм легкості і міцності — ES1 та ES2 складаються майже одним дотиком: достатньо поставити одну ногу на спеціальний виступ і трохи подати ручку вперед, а потім назад. У результаті є компактний пристрій, який переноситься навіть однією рукою.

Їздити на електросамокатах зручно завдяки амортизаторам. Модель Ninebot by Segway KickScooter ES1 має передній амортизатор, а модель ES2 — передній і задній. Наявність амортизаторів — досить унікальна перевага, яка особливо відчувається на нерівних і ґрунтових дорогах. Більшість виробників нехтують цим, що робить поїздку на самокаті жорсткою і не надто комфортною. Обидві моделі мають потужний передній ліхтар, він здатен освітити дорогу навіть у цілковитій темряві. ES1 та ES2 мають на кермі інформативний дисплей, який показує поточну швидкість, заряд батареї та підключення Bluetooth. Детальнішу інформацію можна отримати у фірмовому додатку Ninebot, у якому можна обмежити швидкість чи заблокувати самокат, поки він лишається без нагляду.

Порівняно з ES1 старша модель ES2 має кілька переваг: швидкість до 25 км/год (20 км/год у ES1), задній амортизатор та підсвітку по контуру. Візуально моделі легко відрізнити за кольором, адже ES2 має сіру ручку, а ES1 повністю чорна. До старшої моделі приєднується додаткова батарея, що збільшує запас ходу зі стандартних 25 км до фантастичних 44 км, а швидкість — з 25 км/год до 30 км/год.

Ninebot by Segway ES1 40.01.0000.01

Вже у жовтні новинки надійдуть до продажу в Україну. На СЕЕ 2017 буде можливість подивитися на них та протестувати. Кожна з цих моделей здатна розвіяти стереотип щодо використання персонального електротранспорту лише у теплу пору року, що робить їх чудовим подарунком на Новий рік чи Різдво або будь-коли.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів