Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Segway Ninebot by Segway ONE E+:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Моноколесо
Потужність 500 Вт
Дальність ходу на одному заряді 30 км
Основні
Тип Моноколесо
Максимальний кут нахилу поверхні 20 °
Електродвигун
Потужність 500 Вт
Акумулятор
Акумулятор 320 Ватт*год
Експлуатаційні параметри
Максимальна швидкість 22 км/год
Максимальна вантажопідйомність 120 кг
Дальність ходу на одному заряді 30 км
Загальні
Вага 14.2 кг
Колір білий
Розміри 47.5 х 45.3 х 17.5 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 230 мм
Висота 530 мм
Довжина 550 мм
Вага 18.95 кг
Об'єм 0.0670 м3
Їзда на ONE E+ із швидкістю до 22 км/год. До 30 кілометрів веселої і динамічної поїздки від одного заряду акумулятора. Погода - це не перешкода для вашої поїздки. Зі ступенем захисту IP54 моноколесо One E+ витримає дощ, мороз, бруд і будь-яку іншу погоду.
немає в наявності
Особливості:

• Їзда на ONE E+ із швидкістю до 22 км/год.
• До 30 кілометрів веселої і динамічної поїздки від одного заряду акумулятора.
• Погода - це не перешкода для вашої поїздки. Зі ступенем захисту IP54 моноколесо One E+ витримає дощ, мороз, бруд і будь-яку іншу погоду.

Моноколесо Ninebot by Segway One E+ – найліпший вибір для початківця

One E+ може похвалитися невеликою вагою, традиційно високою якістю Segway, протиугінною і стабілізаційною функціями, кольоровими змінними панелями та можливістю розвинути швидкість до 22 км/год.

Поява безлічі компаній, що спеціалізуються на персональному електротранспорті, вплинула на стрімкий розвиток цієї ніші. Зараз користувачам доступні дуже технологічні рішення: гіроборди, гіроскутери, електровелосипеди та, напевно, найбільш незвичайні —моноколеса. У Segway є чудова модель моноколеса, з ідеальним балансом ціни і якості. При помірній ціні користувач отримує топові характеристики.

Футуристичний зовнішній вигляд Ninebot by Segway One E+ зі світлодіодним підсвічуванням доповнений ергономічними деталями: міцними алюмінієвими стійками, зручними ущільнювачами для гомілок і ручкою для транспортування. Разом із звуковим супроводом ці елементи конструкції допоможуть швидше навчитися їзді. До того ж у фірмовому застосунку, який доступний для пристроїв на iOS і Android, є розділ навчання з підказками та рекомендаціями.

У застосунку можна відстежувати всю активність, пройдену відстань, рівень заряду, а також включити режим антикрадіжки, провести діагностику пристрою й оновити програмне забезпечення.

Цікаво, що перемикати режим і колір підсвічування колеса можна за допомогою подвійного хлопка по бокових подушках. Також завдяки цим подушкам новачкам буде легше навчитися, адже таким чином можна уникнути натирання і перенапруження ніг — дві найпоширеніші проблеми новачків.

За рекомендаціями виробника, кататися на One E+ можна з 16 до 60 років, найзручніше буде новачкам і людям середнього та вище середнього зросту. Вага моноколеса становить 14,2 кг, тому його можна транспортувати в руках. Електродвигун потужністю 500 Вт дозволяє розвивати швидкість до 22 км/год, а вбудований акумулятор забезпечує до 30 км ходу від одного заряду. Щоб повністю зарядити One Е+, потрібно лише 3 години. Для тих, хто вже засвоїв основи і бажає підкорити оточуючих маневруванням чи різноманітними трюками, варто звернути увагу на Ninebot by Segway One S2.

Специфікації Ninebot by Segway One E+

  • Розміри 47,5×45,3×17,5 см
  • Вага 14,2 кг
  • Колесо 16"
  • Потужність 500 Вт
  • Максимальна швидкість 22 км/год
  • Пробіг 30 км від повного заряду
  • Комунікації Bluetooth
  • Застосунок для iOS, Android
  • Захист від пилу і бризок IP54
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів