Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Segway miniLITE:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Гіроскутер
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 10.5 дюймів / 26.6 см
Потужність 350 Вт
Час зарядки 3 год
Дальність ходу на одному заряді 18 км
Основні
Тип Гіроскутер
Діаметр коліс, дюймів (x ширина) 10.5 дюймів / 26.6 см
Максимальний кут нахилу поверхні 10 °
Електродвигун
Потужність 350 Вт
Акумулятор
Час зарядки 3 год
Акумулятор 155 Ватт*год
Експлуатаційні параметри
Максимальна швидкість 16 км/год
Максимальна вантажопідйомність 80 кг / от 10 кг
Дальність ходу на одному заряді 18 км
Загальні
Особливості Bluetooth
Дистанційне керування через мобільний додаток
Моніторинг через додаток
Водонепроникність IP54
Вага 12.5 кг
Колір білий
Комплектація Зарядний пристрій
Ручка
Корпус
Інформація для споживача
Гарантійний талон
Аксесуари /М5 гвинти х 2, гумові накладки, викрутка, подовжувач для накачування шин
Розміри 54.8 х 26.3 х 59 см
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 270 мм
Висота 410 мм
Довжина 560 мм
Вага 16.10 кг
Об'єм 0.0620 м3
Поїздка на miniLITE легка та весела! На вулиці або в приміщенні, де б ви не були ви зможете подолати відстань до 18 км. На своєму Segway miniLITE ви зможете набрати швидкість до 16 км/год. Мобільний додаток Ninebot by Segway допоможе вам швидше освоїти miniLITE. Ручка Segway miniLITE не тільки для поворотів, а й для зручного перенесення. Візьміть miniLITE з собою, куди б ви не пішли. Є можливість налаштувати колір фар індивідуально через додаток. Великі надувні шини гарантують плавну їзду по нерівних дорогах.
немає в наявності
Особливості:

• Поїздка на miniLITE легка та весела! На вулиці або в приміщенні, де б ви не були ви зможете подолати відстань до 18 км

Переваги оригінальної продукції Segway та небезпека підробок

З настанням весни інтерес до персонального електротранспорту зростає. Найпопулярнішим різновидом такого транспорту залишаються гіроборди і їх більш досконалі аналоги - гіроскутери. Зазвичай їх купують не лише для дорослих, а і для дітей. Тому дуже важливо зважати не тільки на ціну, а в першу чергу на якість електротранспорту, адже від цього залежить ваша безпека і безпека ваших дітей.

Економія на електротранспорті може призвести до серйозних травм. Велика кількість виробників у прагненні досягти мінімальних цін економить як на матеріалах, так і електроніці. Як результат: пожежі від займання акумулятора, травми від різкого і самовільного відключення балансування чи зупинки, недовговічність самого гіроскутера. Якщо ж гіроскутер передбачається для дитини слід особливо зважити на ризики для здоров’я через неякісний продукт.

Тим, хто не хоче ризикувати і купувати потенційно небезпечний продукт, але дещо обмежений в бюджеті, варто звернути увагу на Segway miniLITE. 
Це дозволить отримати оригінальний продукт від виробника зі світовим ім’ям і при цьому різниця в ціні буде мінімальною у порівнянні з копіями і контрафактом.

Segway miniLITE - ідеальний вибір для дітей, адже гіроскутером може користуватися навіть дитина віком від 4-6 років, оскільки мінімально дозволена вага починається від 10 кг ( у більшості аналогів від 20-25 кг).

Segway – це компанія що винайшла гіроскутер ще в далекому 2001 році. Багато людей навіть помилково називають всю категорію персонального транспорту за ім’ям компанії. На жаль, в Україні є велика кількість підробок, які ззовні дуже схожі на оригінальні Segway, але по факту дуже часто небезпечні для використання.

Назва Гіроскутер Segway miniLITE Копії під різними брендами
Фото
Характеристики Швидкість: 16 км/годЗапас ходу: 18 кмПідходить для дітей вагою від 10 кг Зазначаються різні характеристики, зазвичай завищенні.
Якість матеріалів і конструкції Висока якість конструкції, використовується магнієвий сплав – легкий і міцний матеріал. Відсутність люфтів. Підножки і ручки зроблені із м’якого матеріалу. Через низьку якість матеріалів швидко відриваються ручки. Поширені значні люфти всіх деталей. Підножки і ручки зроблені із твердого і неякісного пластику. Дешевий акумулятор може стати причиною пожежі!
Бренд Оригінальна продукція від Segway Копії, що ззовні можуть нагадувати оригінал. Надійність електроніки під сумнівом.
Автобалансування На дуже вискому рівні, гіроскутер безпечний навіть для найменших дітей. Нестабільне. Можливі самовільні відключення, що може призвести до травм.
Сервіс 1 рік гарантії. Доступні всі зап. частини як для гарантійного так і можливого пост гарантійного ремонту. Зап. частини відсутні у постачальників, сервісні зобов’язання дуже часто не виконуються.
Сертифікати Сертифікти якості ЄС, США є всі дозвільні документи для продажу в Україні. Зазвичай відсутні всі необхідні документи навіть для продажу в Україні.
Додаткові переваги

До кожного гіроскутера фірмовий USB рюкзак у подарунок!Роздрібна ціна такого рюкзака близько 3000 грн.

-
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів