Головна - Побутова техніка, інструменти та товари для дому - Товари для дому та саду - Приладдя для поливу і очищувачів високого тиску - Verto - Зрошувач ручний, пістолетний, 1/2"-3/4", 7 функцій, регулювання напору води, блокування переднього важеля, тримач двокомпонентний

Verto Зрошувач ручний, пістолетний, 1/2"-3/4", 7 функцій, регулювання напору води, блокування переднього важеля, тримач двокомпонентний

код товару: 15G707
Спринклер пістолетного типу з 7 вбудованими функціями регулювання потоку від садового бренду VERTO. Це практичний, багатосезонний пристрій, необхідний для поливу зелених насаджень. Спринклер оснащений можливістю змінювати потік води - від м'якої крапельки до сильного, концентрованого струменя. Завдяки чіткому позначенню типів функцій на голові робота в саду стане приємнішою та ефективнішою. Спринклер також має передній важіль з фіксатором, який дозволяє швидко запускати і зупиняти струмінь води. Виріб виготовлено з якісного пластику, з додатковою нековзкою прогумованою ручкою. Спринклер призначений для шлангів з параметрами: ½” – ¾””.
426 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити Verto Зрошувач ручний, пістолетний, 1/2"-3/4", 7 функцій, регулювання напору води, блокування переднього важеля, тримач двокомпонентний: 
Інтернет магазини
Поливальний пістолет Verto 15G707
Ороситель VERTO пистолетный, 7 функций
Ороситель VERTO пистолетный, 7 функций
Ороситель ручной Verto, пистолетный, 1/2"-3/4", 7 функий, регулировка напора воды, блокировка переднего рычага, держатель двухкомпонентный (15G707)
Зрошувач Verto пістолетний 7 функцій (15G707)
Verto Ороситель пистолетный, 7 функций
Пістолет для поливу 7 режимів струменя VERTO 15G707, 1/2"
Ороситель Verto 15G707
Національні мережі
Поливальний пістолет Verto 15G707
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів