Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Philips TAM4205:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип мікросистема
Потужність 60 Вт
Формула акустики 2.0
Tипи дисків CD-R
CD-RW
MP3-CD
Флеш-накопичувач USB
CD
Основні
Тип мікросистема
Потужність 60 Вт
Формула акустики 2.0
Носії
Tипи дисків CD-R
CD-RW
MP3-CD
Флеш-накопичувач USB
CD
Мультимедіа
Особливості Зарядка через USB
Bass Reflex
FM-тюнер
Світлодіодний дисплей
Радіо тюнер
RDS
Бездротові інтерфейси
Bluetooth
Додатково
Комплектація антена FM
інструкція користувача
пульт ДК
гарантійний талон
Фізичні
Колір Чорний
Гарантія
Гарантія 12 місяців
Параметри упаковки
Ширина 380 мм
Висота 350 мм
Довжина 370 мм
Вага 6.89 кг
Об'єм 0.0492 м3
Ця мікросистема в класичному стилі підтримує потокове відтворення музики і подкастів, відтворення компакт-дисків та FM-радіо - все це з насиченим звучанням 60 Вт. Ідеальне рішення для тераси або відкритих приміщень з можливістю підключення до інших джерел через USB або аудіовхід.
немає в наявності

Вся Ваша музика

Ця стильна мікросистема дозволяє відтворювати плейлисти і багато іншого через Bluetooth і з компакт-дисків, а також слухати FM-радіо. Цифровий тюнер з 10 передустановками забезпечить чіткий прийом сигналу, а CD-плеєр підтримує формат MP3 і записані CD.

Гучномовці з фазоінвертором. насичені басиы

Ці вертикальні гучномовці забезпечать чисте звучання і насичені баси завдяки поєднанню НЧ-динаміка, ВЧ-динаміка і фазоінверторів. Максимальна потужність 60 Вт дозволить охопити звуком все приміщення в будинку. Ідеально для вітальні або відкритого житлового простору.

Класичний дизайн

Двусторонній основний пристрій і динаміки, виконані в стилі систем Hi-Fi. Рельєфний регулятор гучності дає відчуття комфорту при використанні. На передній панелі пристрою знаходяться кнопки для управління відтворенням і вибору джерела.

Цифрове управління звуком. Виберіть звучання до душі

Хіп-хоп, класичні симфонії або рок-опера? Що б ви не любили, функція цифрового управління звуком на цій микросистеме дозволить любити це більше. Вибирайте з доступних попередніх звуку, щоб ваші улюблені композиції звучали ще краще.

Атмосфера домашнього затишку

Ця мікросистема з живленням від мережі змінного струму буде чудово виглядати в будь-якому інтер'єрі. Радіус дії бездротового підключення Bluetooth становить 10 & nbsp; метрів, а USB-порт дозволяє заряджати мобільний пристрій. Простий у використанні пульт дистанційного керування дозволяє легко налаштовувати функції.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів