Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Digitus Док-станція USB-C Smartphone, 7 Port:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Док-станція для ноутбука
Підключення USB-C
USB 3.0
Вага 80 г
Основні
Тип Док-станція для ноутбука
Підключення USB-C
Роз`єми
USB 2.0 x2
USB 3.0
HDMI
Фізичні
Колір чорний
Вага 80 г
Висота 20 мм
Ширина 80 мм
Товщина 110 мм
Гарантія
Гарантія 12 місяців
DA-70882 – це високопродуктивний концентратор USB-C для смартфонів Android. Він розширює два порти USB 2.0, один концентратор USB 3.0, високошвидкісний кард-рідер SD/MicroSD, зарядку 5 В/3 А та відеовихід HDMI 4K/30 Гц. Розмір цього продукту невеликий, його легко носити з собою.
1700 грн*
немає в наявності
Де купити: Digitus Док-станція USB-C Smartphone, 7 Port:
Mekka
Док-станция DIGITUS USB-C Smartphone, 7 Port (DA-70882)
  • Перетворіть свій смартфон на повнофункціональну настільну систему.
  • Док-станція для смартфона дозволяє перетворити ваш мобільний телефон на настільну систему з мишею, клавіатурою, монітором та додатковими інтерфейсами для USB-накопичувачів, карток пам'яті тощо.
  • Задня частина зарядної підставки оснащена портом USB-C з підтримкою Power Delivery — просто підключіть блок живлення вашого телефону до порту USB-C для живлення док-станції телефону та смартфона.
  • Док-станція має в цілому сім портів — 1x USB-порт для зарядки типу C, 1x HDMI 2.0 (макс. 4K при 30 Гц/HDCP 2.2), 1x USB 3.0 тип-A (5 Гбіт/с), 2x USB 2.0 типу -A, 2x картридера (SD та Micro-SD).
  • Режим низького енергоспоживання дозволяє док-станції працювати без блоку живлення, що робить робочий стіл Android ідеальним для ділових поїздок, відеоконференцій, ігор або домашнього кінотеатру.
  • Док-станція підходить для смартфонів Android, які підтримують стандарт USB-C 3.1 (Gen 1) та альтернативний режим DisplayPort. Носії даних, які використовують файлову систему NTFS, не підтримуються.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів